Bygg, Fastighet & Installation

Rekrytering inom Bygg, Fastighet & Installation: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering Bygg, Fastighet & Installation: Testa marknadens mest prisvärda och effektiva upplägg för headhunting av kandidater.
Vi kan din bransch och förstår dina behov. Låt oss hjälpa dig med din nästa rekrytering.
4.8 baserat på 120+ Google ratings

Rekrytering inom Bygg, Fastighet & Installation

Byggbranschen är TB-Groups ursprungsområde och här har vi längst kunskap. Vår unika modell har gjort att vi under åren lyckats bygga ett brett nätverk på personliga kontakter och interna rekommendationer. Det gör att vi når en räckvidd utanför LinkedIn och annonsering, vilket är ett måste inom denna bransch.

Med vår långa erfarenhet utbildar vi våra rekryterare internt, det har gjort att många av oss idag är specialister inom området. Vi rekryterar till Bygg / Installation / Fastighet i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering av kompetens inom Bygg, Fastighet & Installation 

Vi levererar kandidater inom bygg, installation och fastighet såväl till kunder som har ett engångsbehov av rekrytering som till företag med ett kontinuerligt behov. Många av våra kunder jobbar just långsiktigt och proaktivt med oss då de har ett löpande behov av kandidatinflöde. Vår abonnemangslösning utan bindnings- och uppsägningstider ger ett effektivt och prisvärt upplägg och passar lika bra för dig med ett engångsbehov som med löpande behov.

En träffsäker rekryteringsprocess för din bransch

Förutom att vi hittar de bästa kandidaterna utifrån er kravspecifikation kan vi hjälpa till med andra rekryteringsrelaterade områden så som bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, även dem som inte söker jobb aktivt och vi hittar vägar utanför de traditionella för att nå ut. Det är det som är det fina med våra tjänster inom headhunting och search av kompetens inom bygg och installation.

Har du behov av att rekrytera inom bygg,  fastighet eller installation? Kontakta oss!

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
Jezierski & Fors AB

En självklar samarbetspartner i all vår rekrytering

TB-Group har medarbetare som visar ett stort intresse och engagemang för våra behov. De skapar sig snabbt en träffsäker känsla och bild av företaget och har en god förmåga att förmedla denna vidare till och intressera tänkbara kandidater i sitt stora kontaktnät.TB Group är en självklar samarbetspartner i all vår rekrytering.

Mikael Jezierski
Rekryterande Chef, Region Syd
Bonava

Mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat

Jag är mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat i vårt samarbete. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats skapa intresse för våra aktuella tjänster hos möjliga kandidater.

Patrik Myrberg
Rekryterande Chef
Liftexperten Sverige AB

Mycket nöjda med TB-Group.

Vi är mycket nöjda med TB-Group. Deras affärsmodell är bra och lättarbetad. TB har hjälpt oss med rekrytering både på Tjänstemannasidan och Tekniker. Rekommenderar TB Varmt.

Daniel Bruno
Rekryterande Chef
direkt efter :