Headhunting Fastighetsmäklare

Rekrytera Fastighetsmäklare

På TB-Group har vi lång erfarenhet av att rekrytera och headhunta fastighetsmäklare. Vi erbjuder ett prisvärt och flexibelt upplägg.
4.8 baserat på 120+ Google ratings
Kvinnor som jobbar som fastighetsmäklare |En kvinna som är fastighetsmäklare
Testa gratis
Ingen bindningstid
Pausa när du vill

Dags att rekrytera fastighetsmäklare?

Fastighetsmäklare får sin registrering via Fastighetsmäklarinspektionen och arbetar med att förmedla köp och försäljning av fastigheter, såsom bostäder, kommersiella fastigheter och mark. De hanterar visningar, förhandlar pris exempelvis genom budgivningar och koordinerar transaktioner. Några viktiga egenskaper för en framgångsrik fastighetsmäklare är att ha goda kommunikationsfärdigheter, bygga förtroendefulla relationer med kunder och förmåga att hantera stressiga situationer. Vi har rekryterat flertalet fastighetsmäklare genom åren och har mycket bra koll på hur branschen ser ut inklusive partnerupplägg, franchisestrukturer med mera.

Vi kan rekrytering av Fastighetsmäklare

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Bygg & Fastighet som ett av våra primära specialistområden. Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

Att tänka på när du ska rekrytera fastighetsmäklare

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet. Vi vet vad potentiella kandidater eftersöker hos sin nästa arbetsgivare.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Vad tjänar en fastighetsmäklare?

Enligt Jobbland uppgår den genomsnittliga lönen för en fastighetsmäklare till 39 400 kr.
Lönen kan variera beroende på erfarenhet, utbildning och arbetsplats.

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Sofie Lundgren

Prisbilden var mer attraktiv än de andra alternativen jag jobbat med tidigare. Och allt känns toppenbra med vår nyanställda kollega!

Jag blev kontaktad och informerad om upplägget som var ett nytt grepp för mig som jag ville prova. Prisbilden var mer attraktiv än de andra alternativen jag jobbat med tidigare. Dessutom hade er kontaktperson en koppling till vårt bolag som gav ett extra mervärde i mitt val av rekryteringspartner.. Rekryteringen resulterade i en nyanställd som nu har börjat. Allt känns toppenbra med vår nyanställda kollega!

Sofie Lundgren
Nordic Sales Manager
Jesper Nydén

Vi kom snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde kravprofilen och har anställt flera

Via TB-Group kom vi snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde vår önskade kravprofil. Vår rekryterare Julia Wistrand löste den första rekryteringen på några få veckor. Sedan dess har vi blivit en återkommande kund och rekryterat bland annat mekaniker, en verkstadschef och säljare.

Jesper Nydén
VD & Delägare
Sebastian Holmqvist

Jättebra erfarenhet av TB

Vi hade jättebra erfarenhet av TB Group och deras rekryterare Alva när vi var i behov av att rekrytera en ny säljare. Toppenservice genom hela processen!

Sebastian Holmqvist
Affärsutvecklare
Mikael Jezierski

En självklar samarbetspartner i all vår rekrytering

TB-Group har medarbetare som visar ett stort intresse och engagemang för våra behov. De skapar sig snabbt en träffsäker känsla och bild av företaget och har en god förmåga att förmedla denna vidare till och intressera tänkbara kandidater i sitt stora kontaktnät.TB Group är en självklar samarbetspartner i all vår rekrytering.

Mikael Jezierski
Rekryterande Chef, Region Syd
Patrik Myrberg

Mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat

Jag är mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat i vårt samarbete. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats skapa intresse för våra aktuella tjänster hos möjliga kandidater.

Patrik Myrberg
Rekryterande Chef
Daniel Bruno

Mycket nöjda med TB-Group.

Vi är mycket nöjda med TB-Group. Deras affärsmodell är bra och lättarbetad. TB har hjälpt oss med rekrytering både på Tjänstemannasidan och Tekniker. Rekommenderar TB Varmt.

Daniel Bruno
Rekryterande Chef
direkt efter :