Rekryterare som kan din bransch.

Sedan starten 2017 har våra rekryterare jobbat i branschspecifika team. Med oss får du ett dedikerat team som kan din bransch och förser dig med de bästa kandidaterna.
4.8 baserat på 120+ Google ratings
TB-Groups fantastiska rekryterare som kan din bransch

Searching every corner

Alla kandidater finns inte på LinkedIn. Våra rekryterare är experter på alternativa sökvägar för att komma i kontakt med rätt kandidater för din rekrytering. Vi har ett uppdaterat och brett kandidatnätverk men söker alltid efter nya kandidater för varje unikt rekryteringsuppdrag.

Headhunters som går extra milen.

Få access till ett team av branschspecialiserade rekryterare som har ett mål: att förse dig med de allra bästa kandidaterna. Våra rekryterare har alltid fingret på branschpulsen och koll på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas.

Vi tror inte på slumpen

Vill du rekrytera de allra bästa, eller de som råkar söka jobb just när du har behov av att rekrytera? Det är att hitta de allra bästa kandidaterna som headhunting handlar om. Att identifiera dem som passar perfekt för just ditt företag och din roll. Oavsett om de själva aktivt söker jobb just nu.

Vi finns här för att hjälpa dig

Vi kommer att connecta dig med rätt branschteam hos oss. Kontakta oss om du har frågor.
Nikola Grujicic
Market Area Manager
070 979 57 84
nikola.grujicic@tb-group.se
Nikola Grujicic
Market Area Manager
070 979 57 84
nikola.grujicic@tb-group.se
Isabelle Lundh
Market Area Manager
073 396 64 81
isabelle.lundh@tb-group.se
direkt efter :