Ekonomi

Rekrytering inom Ekonomi: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering inom Ekonomi: Testa marknadens mest prisvärda och effektiva upplägg för headhunting av kandidater inom Ekonomi.
Vi kan din bransch och förstår dina behov. Låt oss hjälpa dig med din nästa rekrytering.
4.8 baserat på 120+ Google ratings

Rekrytering inom Ekonomi

På TB-Group har gedigen erfarenhet av rekrytering av ekonomer. Vi har specialistteam där rekryterarna själva har yrkesbakgrund som bland annat ekonomer, vilket ger oss god förståelse för såväl kundernas som kandidaternas språk inom området. Bland våra kunder finns flertalet företag inom redovisning och revision, men även andra företag som behöver tillsätta roller på sin ekonomiavdelning. Vi har därför god kunskap och erfarenhet av både interna ekonomifunktioner / ekonomiavdelningar och specialiserade ekonomikonsulter. Att ha en fungerande ekonomiavdelning är något som lätt tas för givet, men när det finns vakans på ekonomi märks det fort och då vill vi finnas där som en stöttande hand.

Vi rekryterar inom området Ekonomi i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering av Ekonomer

Oavsett om du har ett engångsbehov av rekrytering till en viss ekonomitjänst eller om ditt företag har ett kontinuerligt behov så hjälper vi er gärna. Vi har många kunder som jobbar långsiktigt och proaktivt med oss då de har ett löpande rekryteringsbehov av ekonomer. Vår abonnemangslösning utan bindnings- och uppsägningstid blir en effektiv och prisvärd lösning för dessa kunder, men passar lika bra för företag med ett engångsbehov.

En träffsäker och effektiv rekryteringsprocess

Utöver att hitta de bästa kandidaterna enligt er kravspecifikation kan vi även hjälpa till med bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi jobbar nära er som en förlängd arm för att säkerställa att rekryteringen blir lyckad. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, även dem som inte söker jobb aktivt. Det är just det som är det fina med våra tjänster inom headhunting och search av ekonomer.

Har du behov av att rekrytera ekonomer? Kontakta oss!

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
Nikola Grujicic
Nikola Grujicic
Market Area Manager
Elera AB

Mycket bra på att hitta kandidater

Rekryterarna förstår företaget snabbt och de är mycket bra på att hitta kandidater.

Erik Liungman
VD
Nordlei

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
direkt efter :