Headhunting Revisor

Rekrytera Revisor

På TB-Group har vi lång erfarenhet av att rekrytera Revisorer. Vi erbjuder ett prisvärt och flexibelt upplägg.
4.8 baserat på 120+ Google ratings
medarbetare som jobbar som revisorer
Testa gratis
Ingen bindningstid
Pausa när du vill

Vi kan rekrytering av Revisorer

Rekrytera revisor? Då har du kommit rätt. En revisor har som uppgift att granska företags eller organisationers finansiella redovisning för att säkerställa att den är korrekt och rättvisande. Revisorn ska ge en oberoende bedömning av företagets finansiella situation och ger rekommendationer för att förbättra dess redovisningspraxis. På TB-Group har vi hjälpt många företag att rekrytera revisorer.

Normalt består en revisors arbete av följande:

  1. Granska företagets finansiella dokumentation: Revisorn granskar företagets finansiella dokumentation, exempelvis bokslut, resultaträkningar, balansräkningar och kassaflödesanalyser för att se till att de är korrekta.
  2. Testa företagets finansiella system: Revisorn testar företagets finansiella system och kontroller för att säkerställa att de fungerar som de ska och för att identifiera eventuella brister eller risker.
  3. Ge rekommendationer för att förbättra redovisningspraxis: Revisorn ger rekommendationer till företaget om hur man kan förbättra sina redovisningspraxis och system för att öka effektiviteten och minska risken för fel och bedrägeri.
  4. Skriva en revisionsrapport: Efter avslutad granskning skriver revisorn en revisionsrapport som innehåller deras oberoende bedömning av företagets finansiella redovisning. Revisionsrapporten kan innehålla rekommendationer för att förbättra företagets redovisningssystem och rutiner.

En auktoriserad revisor har genomgått en utbildning och erhållit en auktorisation eller licens från en erkänd revisorsorganisation eller myndighet. Auktorisationen innebär att revisorn har uppfyllt de krav som ställs på revisorer, i form av utbildning, erfarenhet och yrkesetik. Auktorisationen ger revisorn rätt att även granska och certifiera företags finansiella redovisning, samt att skriva revisionsrapporter som kan användas av tredje part såsom aktieägare, kunder och leverantörer. För att bli auktoriserad som revisor, krävs oftast en högskoleutbildning inom ekonomi eller revisorsutbildning, samt flera års erfarenhet av revision. Auktorisationen är vanligtvis giltig under en viss tidsperiod och kräver regelbunden vidareutbildning för att revisorn ska hålla sig uppdaterad gällande den senaste utvecklingen. Här kan du läsa mer om en revisors arbetsuppgifter.

Rekrytera revisor? Vi hjälper dig.

På TB-Group har vi mångårig erfarenhet av headhunting av tjänster inom ekonomi, juridik och management. Därmed har vi ett etablerat och uppdaterat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom ekonomi/juridik/management redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Revisorer

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Vad tjänar en revisor?

Enligt Jobbland uppgår den genomsnittliga lönen för en revisor till 47 800 kr.
Lönen kan variera beroende på erfarenhet, utbildning och arbetsplats.

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Erik Liungman

Mycket bra på att hitta kandidater

Rekryterarna förstår företaget snabbt och de är mycket bra på att hitta kandidater.

Erik Liungman
VD
Erika Lundblad

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
direkt efter :