Trött på överprisade och sega rekryteringar?

Det är vi med. Därför har vi skapat en nytänkande modell för rekrytering som ger dig som kund full kontroll, full flexibilitet och full transparens  – till marknadens bästa pris.
TB-group rekryteringsteam
Vi ger dig ett unikt upplägg med lågt fast månadspris och ett kandidatflöde som matchar din kravprofil.
4.8 baserat på 120+ Google ratings

Ät kakan och ha den kvar

Vi brukar säga att vi är ditt flexibla rekryteringsteam. Men till skillnad från ett rekryteringsteam på ditt egna företag kan du koppla på och av vårt team efter dina behov. Har du många rekryteringar i pipen så växlar vi upp. Har du tunnare rekryteringsbehov under en period är det bara att pausa oss. Lite som att äta kakan och ha den kvar kan man säga.

1

Smygstarta gratis

Vi gillar att visa vad vi går för och låter dig utforska vårt kandidatnätverk gratis, innan du bestämmer om vi är rätt för dig.
2

Kickstarta kandidatflödet

När du är redo att starta får du ett engagerat team med branschspecialiserade rekryterare. Ditt team levererar intervjuredo kandidater som matchar din kravprofil.
3

Intervjua & anställ

I vårt standardupplägg tar du själv vid på dina favoritkandidater. Och medan du intervjuar fortsätter vi att leverera nya kandidater - så länge du önskar.
4

Pausa när du vill

Du kan bokstavligt talat trycka på pausa-knappen, när du vill. Din prenumeration pausas tills du vill starta igång en ny rekrytering.

Våra paket

Light, Standard eller Premium? Välj ett paket som passar dina behov. Vi är med dig så kort eller långt du vill i rekryteringsprocessen. Behöver du tillsätta flera tjänster har vi lösningar för det med.

Light

Passar för små företag och startups.
1 tjänst, 1 ort
Search / Headhunting
Veckoavstämningar

Standard

Populär
Team som växer och vill skala snabbt
1 tjänst, 1 ort
Search / Headhunting
Veckoavstämningar
Second Opinion
Referenstagning

Premium

Större företag med kontinuerligt behov.
1 tjänst, 1 ort
Search / Headhunting
Veckoavstämningar
Second Opinion
Referenstagning
Intervjustöd (1 mån)
Personlighetstest (1 mån)
Bakgrundskontroll

3 saker som skiljer oss åt

Testa oss gratis

Redan innan vi är överens om ett samarbete kommer vi att bjuda dig på en gratis kandidatlista som är baserad på din kravprofil. Känner du att vi har förstått uppdraget och vill samarbeta med oss, så påbörjar vi ett samarbete. Om du inte vill gå vidare med oss så tar vi inte betalt för det jobb vi redan har gjort.

Månadsupplägg utan bindningstid

Vår modell baseras på en låg fast månadskostnad. Inga dolda kostnader. Vi bearbetar kandidater och presenterar löpande de som matchar kravprofilen och är intresserade av att veta mer om tjänsten. När du är nöjd trycker du (bokstavligt talat) på pausa-knappen för att avbryta samarbetet. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Rekrytera flera – spara mera

Behöver du rekrytera flera medarbetare inom samma kravprofil och till samma ort? Grattis! Du betalar precis lika mycket per månad oavsett om det är en eller flera kandidater du vill gå vidare med och anställa.

Effektiv. Betygsatt. Pålitlig.

Siffrorna talar för sig själv. De som provat gillar oss.
0

Genomförda rekryteringar

0
/5

Google Rating (120+ ratings)

0
%

Återkommande kunder

0

Otroliga medarbetare

Vanliga frågor
om vår tjänst.

Har ni nöjda kunder?

Det är vi glada och stolta att säga att vi har. Kika gärna in på våra Google reviews där vi snittar 4,8 av 5 i rating från såväl kunder som kandidater. Vi avslutar även alla rekryteringsprojekt med ett offboardingmöte med kunden för att säkerställa nöjdheten samt se om det finns något vi kan göra bättre till nästa samarbete.

Vad kostar era rekryteringstjänster?

I vårt standardpaket inom headhunting ingår att vi förser er med intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vi har utöver detta både mindre och större paket. Priset överlag är från 22 500kr/månad men beror på vilket paket du väljer. Kontakta oss för en offert.

Kan mitt interna HR-team samarbeta med er?

Absolut – och vi är ofta det interna HR-teamets förlängda och flexibla arm som ni kopplar på och av vid behov.

Hur många månader brukar en rekrytering ta?

Givetvis är det olika från fall till fall, men räkna med i snitt närmare tre månader.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Flera svar i vårt hjälpcenter
direkt efter :