Vanliga frågor

Tveka inte på höra av dig om du har frågor.
Har ni nöjda kunder?

Det är vi glada och stolta att säga att vi har. Kika gärna in på våra Google reviews där vi snittar 4,8 av 5 i rating från såväl kunder som kandidater. Vi avslutar även alla rekryteringsprojekt med ett offboardingmöte med kunden för att säkerställa nöjdheten samt se om det finns något vi kan göra bättre till nästa samarbete.

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Vad kostar era rekryteringstjänster?

I vårt standardpaket inom headhunting ingår att vi förser er med intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vi har utöver detta både mindre och större paket. Priset överlag är från 22 500kr/månad men beror på vilket paket du väljer. Kontakta oss för en offert.

Kan mitt interna HR-team samarbeta med er?

Absolut – och vi är ofta det interna HR-teamets förlängda och flexibla arm som ni kopplar på och av vid behov.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Hur många månader brukar en rekrytering ta?

Givetvis är det olika från fall till fall, men räkna med i snitt närmare tre månader.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Kontakta oss

Mån-fre från 9 till 17

Besök oss

Du är alltid välkommen på en fika och pratstund hos oss.
direkt efter :