Samhällsbyggnad & Infrastruktur

Rekrytering inom Samhällsbyggnad & Infrastruktur: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering Samhällsbyggnad & Infrastruktur: Testa marknadens mest prisvärda och effektiva upplägg för headhunting av kandidater.
Vi kan din bransch och förstår dina behov. Låt oss hjälpa dig med din nästa rekrytering.
4.8 baserat på 120+ Google ratings

Rekrytering inom Samhällsbyggnad & Infrastruktur

Det har fallit sig naturligt för oss att verka inom Samhällsbyggnad & Infrastruktur eftersom det är närliggande vårt ursprungsområde Bygg & Installation.

Våra kunder upplever att det är svårt att rekrytera inom området då sfären kan uppfattas som liten, kravprofilerna väldigt specifika och därmed såklart också eftertraktade. Här hjälper vi er att satsa på kvalitén och hitta rätt kandidat för just er. Vi har hittat rätt modell och har genom åren skapat oss en stor kandidatbank som vi håller uppdaterad.

Vi rekryterar till Samhällsbyggnad & Infrastruktur i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering inom Samhällsbyggnad & Infrastruktur

Vi levererar kandidater till entreprenad- och konsultföretag men även åt beställarorganisationer. Vissa av våra kunder har ett engångsbehov av rekrytering medan andra har ett kontinuerligt behov av kandidater och rekrytering. Vår affärsmodell är en abonnemangslösning helt utan bindnings- och uppsägningstider samt att det är ett prisvärt upplägg som passar såväl stora som små bolag.

En effektiv & träffsäker rekryteringsprocess

Förutom att hitta de bästa kandidaterna utifrån er kravspecifikation kan vi hjälpa till med andra områden så som bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, oavsett om de söker jobb aktivt eller ej och vi hittar vägar utanför de traditionella för att nå ut.

Har du behov av att rekrytera inom Samhällsbyggnad & Infrastruktur? Kontakta oss!

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
AFRY

Mycket nöjd med upplägg

Mycket nöjd med upplägg, föreslagna kandidater och service

Martin Kambler
Projektledare Energi
direkt efter :