Erbjudande

Kika på kandidater – gratis kandidatlista

Maj 2024
Glada rekryterare i en soffa
Glada rekryterare i en soffa

Gratis kandidatlista – beställ nu

  • Listan är helt gratis, vi vill ge dig trygghet i att vi kan våra grejer och bjuder därför på detta.
  • Du binder inte upp dig på någonting när du beställer din kostnadsfria kandidatlista.

Låt oss visa vad vi går för

Vi tror på transparenta och smidiga affärsupplägg. Det ska kännas smooth och faktiskt till och med riktigt trevligt att jobba med oss. Så om du funderar på en kommande rekrytering, varför inte passa på och få en helt gratis kandidatlista från oss? Vi får chansen att visa vad vi går för. Du får chansen att helt kostnadsfritt få en kandidatlista.

Om oss

Vi på TB-Group erbjuder en effektiv och flexibel rekryteringsmetod för att säkerställa högsta kvalitet på våra uppdrag. Våra rekryterare är uppdelade i team baserat på branschkunskap och genomgår löpande fortbildning i sina respektive affärsområden. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas. Enligt en kundundersökning från februari 2023 uppskattar våra kunder att kontaktpersonerna på TB-Group löpande uppdaterar om processer samt levererar resultat inom förväntade tidsramar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering.

Kontakta oss

Ring eller maila oss om du undrar över hur vi kan hjälpa dig med din nästa rekrytering.
Drakryggen IT

Jag kan varmt rekommendera TB-Group

TB-Group har stöttat oss i rekryteringsprocessen och vi är mycket nöjda med de kandidater de har presenterat för oss. TB-group är duktiga på att lyssna in våra krav och förväntningar och möta dem i rekryteringsprocessen. Jag kan varmt rekommendera TB-Group.

Jonas Hangvar
Lead Happiness Officer
AFRY

Mycket nöjd med upplägg

Mycket nöjd med upplägg, föreslagna kandidater och service

Martin Kambler
Projektledare Energi
Bonava

Mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat

Jag är mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat i vårt samarbete. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats skapa intresse för våra aktuella tjänster hos möjliga kandidater.

Patrik Myrberg
Rekryterande Chef
direkt efter :