IT & Tech

Rekrytering inom IT & Tech: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering IT & Tech: Testa marknadens mest prisvärda och effektiva upplägg för headhunting av kandidater inom IT & tech.
Vi kan din bransch och förstår dina behov. Låt oss hjälpa dig med din nästa rekrytering.
4.8 baserat på 120+ Google ratings

Rekrytering inom IT & Tech

Att rekrytera inom IT & Tech är inte en enkel match. Vi skulle till och med kunna påstå att det är det absolut mest tidskrävande och svårnavigerade du kan ge dig på inom rekrytering, framför allt när det kommer till erkänt duktiga och erfarna individer. Så hur ska man gå till väga? Vi har än så länge inte hittat någon magisk formel men vi börjar närma oss något som känns väldigt nära och ger resultat.

Vårt rekryteringsteam inom IT & Tech har vi själva headhuntat för deras specifika kunskap, intresse och nätverk inom branschen, några av oss med yrkesbakgrund från design och utveckling. Detta har gett oss väldigt god förståelse för såväl våra kunder som kandidaters utmaningar. Gemensamt har vi byggt på specialistkunskap inom Produktutveckling, Design och Spelutveckling m.m.

Vi rekryterar till IT & Tech i flertalet städer, däribland StockholmGöteborgMalmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering IT & Tech

Som många företag har erfarit redan tenderar erfarna utvecklare inom IT och tech att också vara mycket eftertraktade. I de allra flesta fall har de redan en arbetsplats och en tjänst som de trivs med. Därför är search och headhunting de bästa metoderna för att attrahera och alls komma i kontakt med de rätta personerna för just ditt företag och dina tjänster.

Rekryteringsprocessen bör vara effektiv, väl strukturerad och du som arbetsgivare ska ha en tydlig bild av varför personen i fråga ska byta till just din arbetsplats.

Vi på TB-Group kan rekrytering av IT & Tech

Vi har under årens gång byggt upp en väl nätverkad, mycket påläst och erfaren avdelning inom rekrytering som är specialiserad på just IT & Tech.

Vår flexibla och effektiva rekryteringsprocess ger oss och våra kunder ett försprång till de bästa kandidaterna. Vi hjälper dig att motivera varför kandidaten ska välja just din arbetsplats och agerar ett rådgivande bollplank genom rekryteringsprocessen.

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
Nikola Grujicic
Nikola Grujicic
Market Area Manager
Nordlei

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
Drakryggen IT

Jag kan varmt rekommendera TB-Group

TB-Group har stöttat oss i rekryteringsprocessen och vi är mycket nöjda med de kandidater de har presenterat för oss. TB-group är duktiga på att lyssna in våra krav och förväntningar och möta dem i rekryteringsprocessen. Jag kan varmt rekommendera TB-Group.

Jonas Hangvar
Lead Happiness Officer
Dokumentera EU AB

Duktiga på att lyssna och följa våra behov och mycket flexibla

De senaste två åren har vi använt TB-Group för att hjälpa oss med rekrytering och vi är mycket nöjda. De är duktiga på att lyssna och följa våra behov och mycket flexibla. Vi kan varmt rekommendera TB-Group.

Drita Kodra
Rekryteringsansvarig
direkt efter :