Headhunting Datasäkerhetsansvarig

Rekrytera Datasäkerhetsansvarig

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera Datasäkerhetsansvariga till flertalet olika företag och branscher. Flexibelt & prisvärt upplägg.
4.8 baserat på 120+ Google ratings
Kvinna som jobbar som datasäkerhetsansvarig
Testa gratis
Ingen bindningstid
Pausa när du vill

Dags att rekrytera Datasäkerhetsansvarig?

Då har du kommit rätt. En datasäkerhetsansvarig ansvarar för att skydda organisationens informationstillgångar och data från stöld, skada, obehörig åtkomst och missbruk. Rollen innebär ofta att man utvecklar och implementerar en övergripande strategi för datasäkerhet för att säkerställa att relevanta lagar och föreskrifter samt interna policys och riktlinjer uppfylls.

Några uppgifter som en datasäkerhetsansvarig kan ha inkluderar:

  1. Riskbedömning: bedöma organisationens risker när det gäller datasäkerhet. Detta kan innebära att utvärdera vilka hot som finns och hur allvarliga de är, samt att bedöma organisationens sårbarheter och identifiera metoder för att skydda sig mot dessa hot.
  2. Utveckling av säkerhetspolicy: utveckla och implementera en säkerhetspolicy som beskriver den övergripande strategin för datasäkerhet. Policyn kan inkludera riktlinjer för hur man hanterar lösenord, autentisering, dataklassificering och kryptering.
  3. Systemimplementering: implementera säkerhetslösningar och system för att skydda organisationens data. Detta kan t.ex. inkludera brandväggar, antivirusprogram, krypteringsprogram för att skydda organisationens nätverk, servrar och andra system.
  4. Utbildning och medvetenhet: utbilda andra medarbetare om vikten av datasäkerhet och hur man kan skydda organisationens data. Detta kan inkludera att erbjuda utbildningar och workshops om datasäkerhet samt att kommunicera säkerhetsmeddelanden och uppdateringar till anställda.
  5. Incidenthantering: Om en datasäkerhetsincident inträffar kan en datasäkerhetsansvarig vara ansvarig för att hantera och åtgärda den. Detta kan inkludera att identifiera vad som orsakade incidenten, att ta bort hotet, återställa data och implementera förebyggande åtgärder för att förhindra att incidenter inträffar i framtiden.Formulärets överkant

Vi kan rekrytering av Datasäkerhetsansvariga

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Lyckas rekrytera Datasäkerhetsansvarig – våra tips

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer om detta och närliggande yrkesroller kan du läsa om här (extern länk).

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
Erika Lundblad

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
Jonas Hangvar

Jag kan varmt rekommendera TB-Group

TB-Group har stöttat oss i rekryteringsprocessen och vi är mycket nöjda med de kandidater de har presenterat för oss. TB-group är duktiga på att lyssna in våra krav och förväntningar och möta dem i rekryteringsprocessen. Jag kan varmt rekommendera TB-Group.

Jonas Hangvar
Lead Happiness Officer
Drita Kodra

Duktiga på att lyssna och följa våra behov och mycket flexibla

De senaste två åren har vi använt TB-Group för att hjälpa oss med rekrytering och vi är mycket nöjda. De är duktiga på att lyssna och följa våra behov och mycket flexibla. Vi kan varmt rekommendera TB-Group.

Drita Kodra
Rekryteringsansvarig
direkt efter :