Rekrytering inom Samhällsbyggnad / Infrastruktur: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering inom Samhällsbyggnad / Infrastruktur

Det har fallit sig naturligt för oss att verka inom Samhällsbyggnad/Infrastruktur eftersom det är närliggande vårt ursprungsområde Bygg & Installation.

Våra kunder upplever att det är svårt att rekrytera inom området då sfären kan uppfattas som liten, kravprofilerna väldigt specifika och därmed såklart också eftertraktade. Här hjälper vi er att satsa på kvalitén och hitta rätt kandidat för just er. Vi har hittat rätt modell och har genom åren skapat oss en stor kandidatbank som vi håller uppdaterad.

Vi rekryterar till Samhällsbyggnad/Infrastruktur i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. 

Proaktiv rekrytering inom Samhällsbyggnad / Infrastruktur

Vi levererar kandidater till entreprenad- och konsultföretag men även åt beställarorganisationer. Vissa av våra kunder har ett engångsbehov av rekrytering medan andra har ett kontinuerligt behov av kandidater och rekrytering.  Vår affärsmodell är en abonnemangslösning helt utan bindnings- och uppsägningstider samt att det är ett prisvärt upplägg som passar såväl stora som små bolag.

En effektiv & träffsäker rekryteringsprocess 

Förutom att hitta de bästa kandidaterna utifrån er kravspecifikation kan vi hjälpa till med andra områden så som bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, oavsett om de söker jobb aktivt eller ej och vi hittar vägar utanför de traditionella för att nå ut. 

Har du behov av att rekrytera inom Samhällsbyggnad och Infrastruktur? Kontakta oss!

Kontakta oss för frågor om Samhällsbyggnad / Infrastruktur:

Moa Carlsson TB-Group

Moa Carlsson

Ellen Westerlund TB-Group

Ellen Westerlund

Isabelle Lundh TB-Group

Isabelle Lundh

Kontakta oss

Söker du Jobb?