Rekrytering inom IT & Industri: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering inom IT/Industri

Att rekrytera inom IT/Tech är inte en enkel match. Vi skulle till och med kunna påstå att det är det absolut mest tidskrävande och svårnavigerade du kan ge dig på inom rekrytering, framför allt när det kommer till erkänt duktiga och erfarna individer. Så hur ska man gå till väga? Vi har än så länge inte hittat någon magisk formel men vi börjar närma oss något som känns väldigt nära och ger resultat.

Vårt rekryteringsteam inom IT/Tech har vi själva headhuntat för deras specifika kunskap, intresse och nätverk inom branschen, några av oss med yrkesbakgrund från design och utveckling. Detta har gett oss väldigt god förståelse för såväl våra kunder som kandidaters utmaningar. Gemensamt har vi byggt på specialistkunskap inom Infrastruktur, Systemutveckling, Produktutveckling, Mekanik och Inbyggda system, Design och Spelutveckling m.m.  

Vi rekryterar till IT/Industri i flertalet städer, däribland StockholmGöteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering IT  & Industri

Som många företag har erfarit redan tenderar erfarna utvecklare inom IT och tech att också vara mycket eftertraktade. I de allra flesta fall har de redan en arbetsplats och en tjänst som de trivs med. Därför är search och headhunting de bästa metoderna för att attrahera och alls komma i kontakt med de rätta personerna för just ditt företag och dina tjänster.

Rekryteringsprocessen bör vara effektiv, väl strukturerad och du som arbetsgivare ska ha en tydlig bild av varför personen i fråga ska byta till just din arbetsplats.

Vi på TB-group kan rekrytering av IT / Tech & Industri

Vi har under årens gång byggt upp en väl nätverkad, mycket påläst och erfaren avdelning inom rekrytering som är specialiserad på just IT / Tech och Industri.

Vår flexibla och effektiva rekryteringsprocess ger oss och våra kunder ett försprång till de bästa kandidaterna. Vi hjälper dig att motivera varför kandidaten ska välja just din arbetsplats och agerar ett rådgivande bollplank genom rekryteringsprocessen.

Kontakta oss för frågor om IT & Industri

Johanna Eliasson TB-Group

Johanna Eliasson

Nikola

Nikola Grujicic

Market Area Manager / Rekrytering  

072 979 57 84
nikola.grujicic@tb-group.se