Rekrytering inom Bygg, Fastighet & Installation: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering inom Bygg / Fastighet / Installation

Byggbranschen är TB-Groups ursprungsområde och här har vi längst kunskap. Vår unika modell har gjort att vi under åren lyckats bygga ett brett nätverk på personliga kontakter och interna rekommendationer. Det gör att vi når en räckvidd utanför LinkedIn och annonsering, vilket är ett måste inom denna bransch.

Med vår långa erfarenhet utbildar vi våra rekryterare internt, det har gjort att många av oss idag är specialister inom området. Vi rekryterar till Bygg / Installation / Fastighet i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering av kompetens inom Bygg /Fastighet / Installation 

Vi levererar kandidater inom bygg, installation och fastighet såväl till kunder som har ett engångsbehov av rekrytering som till företag med ett kontinuerligt behov. Många av våra kunder jobbar just långsiktigt och proaktivt med oss då de har ett löpande behov av kandidatinflöde. Vår abonnemangslösning utan bindnings- och uppsägningstider ger ett effektivt och prisvärt upplägg och passar lika bra för dig med ett engångsbehov som med löpande behov.

En träffsäker rekryteringsprocess för din bransch

Förutom att vi hittar de bästa kandidaterna utifrån er kravspecifikation kan vi hjälpa till med andra rekryteringsrelaterade områden så som bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, även dem som inte söker jobb aktivt och vi hittar vägar utanför de traditionella för att nå ut. Det är det som är det fina med våra tjänster inom headhunting och search av kompetens inom bygg och installation. 

Har du behov av att rekrytera inom bygg, installation eller fastighet? Kontakta oss!

Vill du få en kostnadsfri lista med snickarkandidater?

Kontakta oss för frågor om Bygg, Fastighet & Installation

Moa Carlsson TB-Group

Moa Carlsson

Ellen Westerlund TB-Group

Ellen Westerlund

Isabelle Lundh TB-Group

Isabelle Lundh

Söker du Jobb?