Rekrytering inom Ekonomi, Juridik & Management: Vi hittar de bästa talangerna

Rekrytering inom Ekonomi / Juridik / Management

På TB-Group har gedigen erfarenhet av rekrytering av ekonomer, jurister och chefspositioner. Vi har specialistteam där rekryterarna själva har yrkesbakgrund som bland annat ekonomer, vilket ger oss god förståelse för såväl kundernas som kandidaternas språk inom området. Bland våra kunder finns flertalet företag inom redovisning och revision, men även renodlade  företag inom juridik. Vi har därför god kunskap och erfarenhet av både interna ekonomifunktioner / ekonomiavdelningar och specialiserade ekonomikonsulter. Att ha en fungerande ekonomiavdelning är något som lätt tas för givet, men när det finns vakans på ekonomi märks det fort och då vill vi finnas där som en stöttande hand.

Vi rekryterar inom området Ekonomi/ Juridik / Management i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering av ekonomer och jurister

Oavsett om du har ett engångsbehov av rekrytering till en viss ekonomitjänst eller om ditt företag har ett kontinuerligt behov så hjälper vi er gärna. Vi har många kunder som jobbar långsiktigt och proaktivt med oss då de har ett löpande rekryteringsbehov av ekonomer och jurister. Vår abonnemangslösning utan bindnings- och uppsägningstid blir en effektiv och prisvärd lösning för dessa kunder, men passar lika bra för företag med ett engångsbehov.

En träffsäker och effektiv rekryteringsprocess

Utöver att hitta de bästa kandidaterna enligt er kravspecifikation kan vi även hjälpa till med bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi jobbar nära er som en förlängd arm för att säkerställa att rekryteringen blir lyckad. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, även dem som inte söker jobb aktivt. Det är just det som är det fina med våra tjänster inom headhunting och search av ekonomer och jurister. 

Har du behov av att rekrytera ekonomer eller jurister? Kontakta oss!

”Rekryterarna förstår företaget snabbt och de är mycket bra på att hitta kandidater”

– Erik Liungman, Elera AB

Kontakta oss för frågor om Ekonomi / Juridik / Management

Johanna Eliasson TB-Group

Johanna Eliasson

Nikola

Nikola Grujicic

Market Area Manager / Rekrytering  

072 979 57 84
nikola.grujicic@tb-group.se

Säg hej till någon hos oss

Söker du Jobb?