Headhunting Utvecklare

Rekrytera Utvecklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av olika typer av utvecklare.

Vi kan rekrytering av Utvecklare

Inom IT-området finns många olika typer av utvecklare och på TB-Group rekryterar vi utvecklare till flera olika branscher och företag. Vi har ständigt pågående uppdrag för rekrytering av bland annat frontend utvecklare, backend utvecklare, apputvecklare, Java-utvecklare, .NET-utvecklare, webbutvecklare, mjukvaruutvecklare och systemutvecklare. Gemensamt för utvecklare oavsett specialistområde är att de antingen jobbar genom hela nedan – något förenklade – kedja eller är nischade på specifika delar av den: 

 • analys av vilka behov som finns
 • komma fram till en fungerande lösning
 • designa lösningen
 • programmera lösningen
 • testa lösningen
 • utbilda användare i lösningen

 

Sedan starten har vi på TB-Group haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Många inom IT / Industri har redan en anställning och söker inte själva aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Rekrytera Utvecklare framgångsrikt

Överlag är utvecklare eftertraktade på arbetsmarknaden. Då vi har en stort och uppdaterat nätverk av utvecklare inom olika typer av utvecklarroller vet vi var vi ska börja söka efter din nästa utvecklare för att tillsätta tjänsten så snabbt som möjligt. De allra flesta duktiga utvecklare har idag ett jobb och söker inte aktivt efter nytt. Men då vi via vårt uppdaterade nätverk vet deras preferenser och vad som eventuellt kan få dem att vilja byta jobb så kan vi agera effektivt i våra rekryteringsuppdrag. Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att rekrytera din nästa utvecklare.

Så här lyckas du med din rekrytering av Utvecklare

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Sammanfattningsvis är utvecklare eftertraktade på arbetsmarknaden och har i regel jobb. Därför passar headhunting perfekt för rekrytering av utvecklare. Ett uppdaterat nätverk av utvecklare gör att vi på TB-Group kan agera både tids- och kostnadseffektivt i våra rekryteringsuppdrag.
 

 

Externa länkar för dig som vill läsa mer om Utvecklare:

Kontakta någon av våra affärsområdesspecialister
inom IT & tech för att rekrytera utvecklare

Johanna Eliasson TB-Group

Johanna Eliasson

Nikola

Nikola Grujicic

Market Area Manager / Rekrytering  

072 979 57 84
nikola.grujicic@tb-group.se

Rekrytera utvecklare

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.