Rekrytering av övriga roller / Specialistroller

Rekrytering av specialistroller och andra roller

Vi på TB-Group har gedigen erfarenhet av rekrytering av många andra roller inklusive mycket nischade specialistroller. Vi har exempelvis rekryterat optiker, lokförare och paneldeltagare. Har du ett rekryteringsönskemål så kontakta oss, oavsett hur nischat det är. Vi rekryterar i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

Proaktiv rekrytering 

Oavsett om du har ett engångsbehov av rekrytering till en viss ekonomitjänst eller om ditt företag har ett kontinuerligt behov så hjälper vi er gärna. Vi har många kunder som jobbar långsiktigt och proaktivt med oss då de har ett löpande rekryteringsbehov av ekonomer. Vår abonnemangslösning utan bindnings- och uppsägningstid blir en effektiv och prisvärd lösning för dessa kunder, men passar lika bra för företag med ett engångsbehov.

En träffsäker och effektiv rekryteringsprocess

Utöver att hitta de bästa kandidaterna enligt er kravspecifikation kan vi även hjälpa till med bakgrundskontroll, referenstagning, CV-verifiering samt tester för att få en helhetsbild av kandidaterna. Vi jobbar nära er som en förlängd arm för att säkerställa att rekryteringen blir lyckad. Vi kontaktar alltid de kandidater som passar rollen bäst, även dem som inte söker jobb aktivt. 

”Rekryterarna förstår företaget snabbt och de är mycket bra på att hitta kandidater”

– Erik Liungman, Elera AB

Kontakta oss för frågor om Övriga roller /Specialistroller:

Moa Carlsson TB-Group

Moa Carlsson

Ellen Westerlund TB-Group

Ellen Westerlund

Isabelle Lundh TB-Group

Isabelle Lundh

Söker du Jobb?