Kundcase

"Vi kom snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde kravprofilen och har anställt flera."

Jesper Nydén
VD & Delägare
Frontbilar i Göteborg AB
Frontbilar har sålt bilar i Göteborg i över 30 år och jobbar med både ny- och begagnatförsäljning. De senaste åren har man vunnit flera utmärkelser, bland annat ”Årets CUPRA-återförsäljare”. Under 2023 genomförde man en stor ombyggnation och öppnade Sveriges största CUPRA-garage. Idag är man närmare 25 anställda.

Vilket behov hade Frontbilar?

Jesper Nydén är VD och delägare på Frontbilar och behövde hjälp med att förverkliga den nya organisationsplanen som han implementerade i samband med att han gick in som delägare i Frontbilar. Framförallt Verkstadssidan var i behov av ny kompetens.

Hur kom det sig att ni valde att jobba med TB-Group?

Jesper Nydén eftersökte ett nytänkande upplägg som också var tids- och kostnadseffektivt. När han kom i kontakt med TB-Group gillade han upplägget, transparensen och tydligheten med exakt vad som ingår i upplägget.

Vad blev resultatet?

Via TB-Group kom Frontbilar snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde den önskade kravprofilen. Jesper Nydén berättar att TB-Groups rekryterare Julia Wistrand löste den första rekryteringen på några få veckor vilket gav förtroende framåt. Sedan dess har man blivit en återkommande kund till TB-Group och rekryterat bland annat mekaniker, en verkstadschef och säljare.

direkt efter :