Headhunting Jurister inom datasäkerhet

Rekrytera Jurister inom datasäkerhet

På TB-Group har vi lång erfarenhet av att rekrytera Jurister inom datasäkerhet. Vi erbjuder ett prisvärt och flexibelt upplägg.
4.8 baserat på 120+ Google ratings
man som jobbar som jurist inom datasäkerhet
Testa gratis
Ingen bindningstid
Pausa när du vill

Dags att rekrytera Jurist inom datasäkerhet

En jurist som jobbar inom datasäkerhet kan ha olika ansvarsområden beroende på arbetsplats och organisation. Överlag handlar det om att säkerställa att man följer rådande dataskyddslagar och andra lagar och regler som rör informations- och datasäkerhet.

Några specifika arbetsuppgifter som en jurist inom datasäkerhet kan ha inkluderar:

  1. Rådgivning om dataskyddslagar: Juristen kan ge råd om hur organisationen kan följa dataskyddslagar som GDPR eller CCPA.
  2. Hantering av dataskyddskränkningar: Om organisationen drabbas av en dataskyddskränkning kan juristen vara ansvarig för att hantera incidenten och följa rapporteringskrav enligt lag.
  3. Upprättande av dataskyddsavtal: Juristen kan vara ansvarig för att upprätta avtal som reglerar dataskydd och behandling av personuppgifter.
  4. Utbildning av personal: Juristen kan ge utbildning och utveckla utbildningsmaterial för personalen i organisationen för att öka medvetenheten om datasäkerhet och dataskyddslagar.
  5. Riskbedömningar: Juristen kan genomföra riskbedömningar för att identifiera och analysera potentiella risker som organisationen kan möta inom området för datasäkerhet och dataskydd.

Dessa är bara några exempel på vad en jurist inom datasäkerhet kan göra. Generellt sett är deras huvuduppgift att säkerställa att organisationen följer gällande dataskyddslagar och andra regler och att organisationens datasäkerhet är så hög som möjligt.

Vi kan rekrytering av Jurister inom datasäkerhet

På TB-Group har mångårig erfarenhet av headhunting av tjänster inom ekonomi, juridik och management. Därmed har vi ett etablerat och uppdaterat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom ekonomi/juridik/management redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Lyckas rekrytera Jurister inom datasäkerhet - tänk på detta

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Vad tjänar en jurister inom datasäkerhet?

Enligt Jobnet uppgår den genomsnittliga lönen för en IT-jurist till 47 400 kr.
Lönen kan variera beroende på erfarenhet, utbildning och arbetsplats.

Vanliga frågor
om vår tjänst

Är det sant att jag kan testa er gratis?

Japp. Har du en stundande rekrytering att starta igång så kan vi kika i vårt kandidatnätverk och presentera några kandidater för dig, redan innan du har bestämt dig för om du vill samarbeta med oss. Vi får chansen att visa vad vi går för och även stämma av så vi uppfattat din kravprofil korrekt. Du får möjlighet att se om vi kan leverera det du eftersöker - innan du betalat en krona för våra tjänster.

Vad skiljer era tjänster från traditionella rekryterares?

Tre saker skiljer oss markant från våra branschkollegor. 1) Priset. Vi jobbar med en låg fast månadsavgift inom vilken vi levererar intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Våra branschkollegor jobbar traditionellt sett med ett högre fast pris, många gånger motsvarande tre månadslöner för den profil som ska tillsättas. You do the math, men så gott som alltid blir vår metod mer prisvärd. 2) Inga uppsägnings- eller bindningstider. Vi har i våra standardpaket varken uppsägnings- eller bindningstider. Vi vill jobba med kunder som vill jobba med oss. 3) Flexibiliteten. Du väljer ditt paket samt eventuella add ons du vill få med i våra tjänster. Vi hjälper dig med de bitar i rekryteringen som du behöver hjälp med och har flexibla upplägg som passar såväl små som stora företag.

Jobbar ni rikstäckande?

Ja, våra rekryterare jobbar rikstäckande i Sverige och vi har även ett kontor med lokala rekryterare i Norge.

Hur långt in i rekryteringsprocessen är ni med?

Vi har olika paket som sträcker sig olika långt in i processen. Startläget är att förse er med screenade och intervjuredo kandidater som matchar er kravprofil. Vill ni ha med oss längre in i processen finns det paket för det.

Vilka branscher har ni koll på?

Vi har många rekryterare tillika branschspecialister hos oss och täcker upp de allra flesta branscherna. Här kan du läsa mer om de branscher som vi rekryterar allra mest till.

Kan jag avsluta prenumerationen när som helst?

Självklart. Du trycker bokstavligt talat på pausa-knappen när du vill eller kontakta din rekryterare.

Hur fungerar prenumerationen?

Du får ett dedikerat team med branschspecialiserade rekryterare som förser dig med en kontinuerlig ström av kandidater. Välj det paket som passar dina behov, tryck på startknappen och starta igång din rekrytering av morgondagens stjärnor. Pausa när du vill. Vi har inga uppsägnings- eller bindningstider.

Flera svar i vårt hjälpcenter

Vi kan allt om branschen

Vi är specialiserade på just din bransch. Kontakta gärna oss om du har frågor.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
 Christina Rentschler

TB-Group förstod tidigt vem vi sökte och genom er fick vi så många intressanta kandidater att boka möte med.

En lyckad rekrytering, men vill även lyfta fram känslan av att TB-Group tidigt förstod vem vi sökte och att vi genom er fick så många för oss intressanta kandidater att boka in ett möte med.

Christina Rentschler
VD / Partner
Erika Lundblad

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
direkt efter :