Headhunting VA-projektörer

Rekrytera VA-projektör

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av VA-projektörer.

Dags att rekrytera VA-projektör?

En VA-projektör är en ingenjör som arbetar med att planera och projektera VA (vatten- och avloppssystem).

Vanliga arbetsuppgifter för en VA-projektör kan inkludera:

 • Planera och designa VA-system för bostadsområden, offentliga byggnader, fabriker eller andra platser.
 • Skapa ritningar, specifikationer och rapporter som beskriver VA-systemet och dess funktioner.
 • Beräkna hur mycket vatten som behövs för att uppfylla behoven på en viss plats och hur mycket avlopp som genereras.
 • Säkerställa att VA-systemet är säkert, miljövänligt och uppfyller alla relevanta regler och standarder.
 • Samarbeta med andra ingenjörer och yrkesverksamma inom VA-branschen för att utveckla och implementera VA-projekt.

En VA-projektör har vanligtvis en utbildning inom VA-teknik eller relaterade områden som exempelvis miljöteknik, vattenresurshantering eller byggnadsingenjörsvetenskap. Kunskap om och erfarenhet av relevanta regelverk och standarder är också viktigt.

Vi kan rekrytering av VA-projektörer

Det har fallit sig naturligt för oss på TB-Group att verka inom Samhällsbyggnad/Infrastruktur eftersom det är närliggande vårt ursprungsområde Bygg & Installation. Våra kunder upplever att det är svårt att rekrytera inom området då sfären kan uppfattas som liten, kravprofilerna väldigt specifika och därmed såklart också eftertraktade. Här ser vi till att satsa på kvalitén och hitta rätt kandidat för rätt kund och företag. Vi har hittat rätt modell och har genom åren skapat oss en stor kandidatbank som vi håller uppdaterad. Vi rekryterar till Samhällsbyggnad/Infrastruktur i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå.

 •  

Så här lyckas du rekrytera VA-projektörer - våra tips

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer om yrket VA-projektör finns här (extern länk).

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera VA-projektör