Headhunting Platschefer

Rekrytera Platschef

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Platschefer inom Bygg, Fastighet & Installation.

Dags att rekrytera Platschef?

Då har du kommit rätt. En platschef inom bygg och konstruktion ansvarar för att leda och övervaka arbetet på en byggplats. Några vanliga uppgifter för en platschef kan vara:

 1. Planering och koordinering: planera och koordinera arbetet på byggplatsen. Detta innefattar att bestämma vad som ska göras, när det ska göras och vem som ska göra det.
 2. Ledning av arbetslag: säkerställa att teamen utför sitt arbete på rätt sätt.
 3. Kostnadsuppföljning: övervaka kostnaderna för byggprojektet och se till att det håller sig inom budget.
 4. Kvalitetskontroll: kontrollera att arbetet som utförs på byggplatsen uppfyller de höga kvalitetsstandarder som krävs.
 5. Arbetsmiljö: säkerställa att arbetsmiljön på byggplatsen är säker och uppfyller lagstadgade krav.
 6. Kommunikation: Platschefer kan fungera som en länk mellan byggherre, projektledaren och arbetslag. De håller alla parter informerade om projektets framsteg, problem och lösningar.

Vi kan rekrytering av Platschefer

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Industri, Bygg & Fastighet som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

Mer info om yrket Platschef finns här (extern länk).

Lyckas rekrytera Platschef - tänk på detta

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera platschef