Headhunting Fastighetsmäklare

Rekrytera Fastighetsmäklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Fastighetsmäklare.

Dags att rekrytera fastighetsmäklare?

Fastighetsmäklare får sin registrering via Fastighetsmäklarinspektionen och arbetar med att förmedla köp och försäljning av fastigheter, såsom bostäder, kommersiella fastigheter och mark. De hanterar visningar, förhandlar pris exempelvis genom budgivningar och koordinerar transaktioner. Några viktiga egenskaper för en framgångsrik fastighetsmäklare är att ha goda kommunikationsfärdigheter, bygga förtroendefulla relationer med kunder och förmåga att hantera stressiga situationer. Vi har rekryterat flertalet fastighetsmäklare genom åren och har mycket bra koll på hur branschen ser ut inklusive partnerupplägg, franchisestrukturer med mera.

Vi kan rekrytering av Fastighetsmäklare

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Bygg & Fastighet som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

Att tänka på när du ska rekrytera fastighetsmäklare

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet. Vi vet vad potentiella kandidater eftersöker hos sin nästa arbetsgivare.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera fastighetsmäklare