Om TB-Group: Experter på headhunting

Lär känna oss och vår bakgrund

TB-Group är ett rekryteringsföretag som grundades med ett tydligt mål om att effektivisera rekryteringsbranschen och göra headhunting tillgängligt för alla företag, stora som små. Vi erbjuder en flexibel, effektiv och smooth lösning när det kommer till extern rekryteringshjälp. Vi är specialiserade på headhunting och search-tjänster och vågar sticka ut hakan och säga att vi dessutom erbjuder marknadens mest prisvärda upplägg.

Vår tjänst

TB-Group, Tore Bertil Group, grundades 2017 med ett tydligt mål om att effektivisera rekryteringsbranschen. Vi erbjuder en flexibel, effektiv och smooth tjänst när det kommer till extern rekryteringshjälp.

Idag är TB-Group ett välkänt varumärke med engagerade medarbetare som hjälper företag med rekrytering. Vi är ett snabbväxande bolag med en omsättning på 47 mkr 2022 och har mer än 40 medarbetare fördelat på kontoren i Stockholm och Oslo. Good to know – vi arbetar rikstäckande i båda länderna.

Rekryteringsföretag finns det gott om, det vet vi. Däremot är vi unika och sticker ut på riktigt i sättet som vi jobbar på. Vi jobbar med en affärsmodell som inget annat rekryteringsbolag har och säljer en tjänst som inget annat rekryteringsbolag säljer. Vår affärsmodell fungerar som en abonnemangstjänst, helt utan bindings- eller uppsägningstider. 

Vi arbetar enbart med headhunting och search vilket innebär att vi gör det svåra och tidskrävande förarbetet som hjälper er att få in rätt kandidater innanför dörren. Här är den stora skillnaden också med headhunting – med oss träffar ni inte bara de kandidater som råkar söka jobb just i den stunden ni söker en ny medarbetare. Utan ni får träffa de allra bästa kandidaterna som kanske inte ens visste att de skulle matcha så bra med er. 

Varför välja oss?

Effektiva Processer

Nyckeln till en hållbar och kvalitetsmässig tillväxt kräver proaktivt arbete. Vi hjälper till att kartlägga samt proaktivt bearbeta den marknad av kandidater som är intressant för just er verksamhet. Vi finns med och stöttar upp era befintliga rekryteringsprocesser och hjälper till att effektivisera mötet med varje enskild kandidat. Genom att lära känna er som arbetsgivare och behoven ni har i er organisation hjälper vi till att hitta rätt person vid rätt tillfälle. Vårt team av branschspecialister har unika kontaktnät och gediget ”know how” inom sina specialistområden. De searchar kandidater åt våra kunder på rätt ställen och säkerställer bra matchningar.

Full Flexibilitet

Vi vill ha nöjda kunder som vill jobba med oss för att vi gör ett grymt jobb, inte för att vi låser in kunder i knepiga avtal. Därför jobbar vi supertransparent och ger våra kunder full fleixiblitet. Inga bindnings- eller uppsägningstider. Inga dolda avgifter. Bara en låg fast månadskostnad som ni väljer själva utifrån våra olika paket. När ni är nöjda med kandidaterna ni har fått trycker ni (bokstavligt talat) på pausa-knappen. Vill ni rekrytera till fler tjänster så rullar vi mer än gärna på, det är det fortsatta förtroendet från våra kunder som vi värderar högst av allt.

Så Smooth

Vi älskar det vi gör och vet att det lyser igenom i våra leveranser. Att jobba med oss ska kännas trevligt, enkelt – och smooth. Det är faktiskt i vår kundundersökning som våra egna kunder beskrivit oss och våra tjänster som just smooth. Och vi gillar det, att vara och upplevas som smooth. I det begreppet ingår just att det är enkelt och trevligt, att man vet vad som gäller och slipper trista överraskningar. Så testa på att jobba med en smooth rekryterare nästa gång du ska rekrytera. Vi ser fram emot att träffa dig!

Söker du Jobb?