Kundcase

"TB-Group fångade snabbt upp bolagets själ"

Erik Liungman
Medgrundare och VD
Elera AB
Erik Liungman är medgrundare och VD på Elera AB som är en fullservicebyrå inom redovisning. Elera är medlem i FAR och har sitt säte i Stockholm. Företaget har kunder över hela landet och samarbetar även med redovisningsbyråer i Danmark och Norge. 2023 nominerades Elera AB av FAR till Årets Framtidsbyrå. TB-Group har fått förtroendet att rekrytera flera medarbetare till Elera.

Vilket behov hade Elera?

Elera AB har funnits sedan 2017 och har haft en fin tillväxt och utveckling. För att kunna expandera vidare och axla än fler kunder behöver företaget anställa fler redovisningskonsulter.

Hur kom det sig att ni valde att jobba med TB-Group?

Erik Liungman berättar att han uppskattar TB-Groups koncept och upplägg. Redan i uppstarten fick Elera AB en första kandidatlista att förhålla sig till. Detta medförde att det i ett tidigt skede gick att förbättra kravprofilen, innan rekryterarna på TB-Group satte igång bearbetningen av kandidater. Erik berättar att som ett mindre bolag uppskattades prisupplägget, detta då företagare i aktuell bolagsstorlek inte kan unna sig rekryteringskostnader som traditionella rekryteringsbolag fakturerar.

Vad blev resultatet?

Elera har arbetat med TB-Group två till tre månader i stöten och är nöjda med resultatet och kandidaterna som TB-Group presenterat. Vidare berättar Erik att det som varit extra viktigt och uppskattat under processen är att TB-Group:s rekryterare snabbt fångar upp bolagets själ och att rekryterarna presenterade Elera AB på ett mycket bra sätt till kandidaterna. Erik rekommenderar att lägga ner tid på att ihop med TB-Groups rekryterare förstå företaget. Det effektiviserar rekryteringsprocessen oerhört mycket för alla inblandade parter.

direkt efter :