TB-Group på BreakIt Talent + Culture

0
minuter läsning
Nyheter
May 30, 2023
Jusef Issa på TB-Group i Breakit Talent+Culture panel
Den 24:e maj medverkade TB-Group på BreakIts allra första upplaga av eventet Talent+Culture. TB-Groups VD & Medgrundare Jusef Issa bjöds in att delta i panelen som handlade om AI och Rekrytering.

Den 24:e maj medverkade TB-Group på BreakIts allra första upplaga av eventet Talent+Culture. På Epicenter Stockholm samlades nära 200 gäster för att lyssna till paneldiskussioner och talare. TB-Groups VD & Medgrundare Jusef Issa bjöds in att delta i panelen som handlade om AI och Rekrytering.

TB-Group är ett av de mest snabbväxande företagen inom "RaaS" (Recruitment as a Service") och är ledande inom headhunting i Sverige. Medgrundaren & VD'n Jusef Issa bjöds in att delta i BreakIts paneldiskussion om AI och rekrytering som ägde rum på Talent + Culture på Epicenter.

Paulina Modlitba modererade panelen där även Fredrik Östgren från Hubert AI och Sohrab Fadai från Heartspace medverkade. Man diskuterade bland annat hur AI kan hjälpa rekryteringsföretag i screeningprocesser med ett stort antal CV'n från jobbsökande, samt vilka verktyg rekryteringsföretag kan använda sig av i vardagen för att effektivisera sitt jobb.

För mer läsning om AI i rekryteringsbranschen kan du läsa denna artikel.

För mer information eller frågor till grundarna Klas Buxbaum & Jusef Issa vänligen kontakta;

Diana Selguson, CMO på TB-Group

diana.selguson@tb-group.se, tel. 0708864574

För mer info, kontakta:

Diana Selguson, CMO på TB-Group AB, diana.selguson@tb-group.se

direkt efter :