Snabbväxande TB-Group: Utsett av Great Place to Work® till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™2023

0
minuter läsning
Nyheter
March 24, 2023
|
TB-Group AB utses till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och är också det enda företaget inom rekryteringsbranschen som tar en plats på topplistan.

TB-Group AB utses till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och är också det enda företaget inom rekryteringsbranschen som tar en plats på topplistan. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

TB-Group, som erbjuder tjänster inom search och headhunting, har genom sin prisvärda abonnemangsmodell för rekryteringstjänster fått en kraftfull tillväxt de senaste åren. Idag är man 40 medarbetare i Stockholm, Oslo och London.

- Det är första gången vi deltar i undersökningen och vi är oerhört stolta över att direkt komma in på topplistan för Sveriges Bästa Arbetsplatser™ med 20-49 anställda. Att vi har så nöjda medarbetare är otroligt viktigt för oss och till och med avgörande för våra framtida framgångar, säger Jusef Issa, VD och medgrundare på TB-Group.

Resultatet bygger på en grundlig analys av medarbetarnas konfidentiella svar i världens största medarbetarundersökning, Trust Index™, som utförs av Great Place To Work®.

- Vi ser vår utmärkelse som ett kvitto på att vi är på rätt spår i vår vision om att bli Sveriges allra bästa arbetsplats. Det är så tydligt för oss att medarbetare som mår bra och trivs på sin arbetsplats också presterar bra. Det är tack vare våra medarbetare som TB-Group är Sveriges ledande företag inom headhunting och search, berättar Hanna Eriksson, People & Culture Manager på TB-Group.

- Efter en noggrann granskning av TB-Groups resultat i vår medarbetarundersökning och deras initiativ för att skapa en riktigt bra arbetsplatskultur för alla sina medarbetare kan vi utse TB-Group till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023. TB-Group är en förebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på och vi hoppas att fler ska bli inspirerade att ta efter, säger Jeanette Bergvall, vd Great Place to Work®.

TB-Group sticker ut på listan med sitt nära 100%-iga resultat på påståendet om såväl stolthet över sitt arbete och trivseln bland kollegorna. Allra mest utmärkande är att 100 procent av medarbetarna på TB-Group anser att TB-Group en mycket bra arbetsplats.

- Vi är så taggade på att klättra på listan under detta år! Vårt mål är att röra oss från listan för små organisationer till medelstora organisationer, samtidigt som medarbetarnöjdheten ökar. Det är en utmaning som vi verkligen ser fram emot, avslutar Jusef Issa.

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023

Great Place to Work® har undersökt arbetsplatskulturen för 100 miljoner medarbetare i över 100 länder, däribland Sverige. Sveriges Bästa Arbetsplatser bygger på resultatet från tusentals medarbetarenkäter i landet, där medarbetare konfidentiellt har utvärderat sina arbetsgivare när det kommer till ledarskap, rättvisa, jämställdhet, tillit, respekt och gemenskap. Sådant som Great Place To Works trettioåriga forskning visar är avgörande för att bygga riktigt bra arbetsplatser, som är lönsamma och gynnsamma för människor och samhällen. 

Respondenterna har tagit ställning till 61 påståenden som sammantaget mäter hur väl organisationerna presterar inom dessa avgörande områden. 

De 55 organisationer i Sverige som fått högst betyg rankas som Sveriges Bästa Arbetsplatser™ och får använda benämningen under 12 månader. 

Om Great Place to Work®

Med stöd från 30 års data är Great Place To Work® världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All™-modell och Trust Index™-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och

och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place

To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera

och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.

För mer info, kontakta:

Diana Selguson, CMO på TB-Group AB, diana.selguson@tb-group.se

direkt efter :