Hanna Eriksson på TB-Group utsedd till Årets HR-personlighet 2024

0
minuter läsning
Nyheter
April 19, 2024
Hanna Eriksson Årets HR-personlighet 2024
När Great Place to Work® korade vinnaren av Årets HR-personlighet var det rekryteringsföretagets People & Culture Manager Hanna Eriksson som tog hem vinsten. TB-Group tog även för andra året i rad plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™.

När Great Place to Work® korade vinnaren av Årets HR-personlighet var det rekryteringsföretagets People & CultureManager Hanna Eriksson som tog hem vinsten.TB-Group tog även för andra året i rad plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™, baserat på resultatet från världens största medarbetarundersökning.

-      Det är roligt att vårt företag och HR uppmärksammas så positivt! Vi ser en stor nyfiken utifrån också på vår arbetsplats där snittåldern är 27 år och där vi som snabbväxare också måste lägga rälsen medan tåget kör många gånger. Att få detta fina pris för våra HR-insatser ger mig så mycket energi att bygga vidare på det vi nu skapat en bra grund för. Det är det bästa av allt, att vi bara har börjat våra resa, säger Hanna Eriksson, People & Culture Manager på TB-Group.

Great Place to Work®, den globala experten inom arbetsplatskultur, genomför varje år den största medarbetarundersökningen i världen, där miljontals medarbetare får ta ställning till samma påståenden om sina arbetsgivare. Utifrån resultaten i medarbetarundersökningarna rankas varje år de organisationer som presterat allra bäst i varje land. Efter en grundlig analys av TB-Groups resultat, där enövervägande majoritet av medarbetarna ger dem högsta betyg inom samtliga områden, står det klar att de utses till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™2024.

-       Vi är så glada över att återigen vara bland de bästa i Sverige! Det är extra viktigt för oss denna gång då vi har dubblat antal medarbetare sedan senaste undersökningen. Att i den tillväxten bibehålla en toppranking är något som vi är superstolta över, säger Jusef Issa, VD & Delägare i TB-Group.

-      TB-Group är enförebild när det kommer till sättet att arbeta med tillit, stolthet och gemenskap på. Vi är övertygade om att deras framgångsrika arbete sätter en positiv standard för branschen, som fler kommer att vilja ta efter. Vi är imponerade av deras resultat och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångsresa som kommer av engagerade medarbetare, säger Jeanette Bergvall, VD på Great Place to Work®.

TB-Groups framstående prestation när det gäller alla frågor som berör gemenskap är speciellt anmärkningsvärt. Dessutom upplever 100% av medarbetarna att de ges ett stort ansvar i jobbet samtidigt som det finns utrymme för balans och "klantacceptans".

-       Att bli erkända som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ är en viktig del av vår övergripande vision. Vi jobbar aktivt för att vara en bra arbetsplats, ha kontoret som magnet och att våra värderingar ska genomsyra allt vi gör. Det är så roligt att bygga ett ungt bolags HR från scratch och inget väger tyngre än att just medarbetarna själva ser oss som ett Great Place To Work, säger Hanna Eriksson.

Här kan du lyssna på Hanna Eriksson i Great Place To Works podcast.

direkt efter :