Dina experter på rekrytering i Linköping och Norrköping

rekrytering i linköping och norrköping

Behöver du rekrytera personal i Linköping och Norrköping? Låt oss på TB-Group hjälpa dig! Vi har ett stort och uppdaterat kontaktnät i Östergötland och mångårig erfarenhet av rekrytering i Norrköping och Linköping. Till skillnad från andra rekryteringsbolag jobbar vi inte med platsannonser eller aktivt jobbsökande på Linkedin, utan vår expertis är att headhunta marknadens bästa kompetens.

Tjänsteområden vi ofta rekryterar till i Linköping och Norrköping

Vi rekryterar inom flera olika branscher och områden, bland annat:

   

  Roller med hög efterfrågan i Linköping och Norrköping

  Ett urval av roller vi ser hög efterfrågan på:

    

    • Programmerare

    • UX/UI designers

    • Konstruktörer/projektörer

    • Projektledare inom el/VVS

   Söker du rekrytering inom ett annat område? Ingen fara. Vi har bred erfarenhet inom allt från optiker till fastighetsförvaltare och landskapsarkitekter. Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig.   

   Rekrytering i Linköping och Norrköping

   En stor fördel med att rekrytera i Linköping och Norrköping är att städerna har en diversifierad arbetsmarknad, med många olika branscher som är representerade. Detta gör att det finns många kvalificerade kandidater att välja mellan, oavsett vilken typ av företag eller organisation man representerar. Linköping och Norrköping har också utvecklat ett starkt entreprenörsklimat med många startups som växer snabbt och som söker efter duktiga medarbetare. Linköpings universitet (LiU) har nära 40 000 studenter och är också en anledning till en spännande kandidatmarknad.

   I slutändan är det såklart precis som överallt viktigt att hitta rätt kandidater och få dem till intervjubordet.

   Så här hittar vi kandidater i Linköping och Norrköping

   Vi har ett redan uppbyggt och ständigt växande kandidatnätverk i regionen. Vi jobbar även med rekommendationer och alternativa sökvägar – inte alla kandidater finns på LinkedIn eller har uppdaterade profiler där. Ofta är dessutom de skickligaste personerna inte aktivt arbetssökande på LinkedIn heller, utan har redan anställning och missar därmed de annonser som flödar på bland annat LinkedIn. En av våra främsta styrkor som headhunters är just att hitta alternativa sökvägar och hålla vårt kandidatnätverk uppdaterat. Vi söker aldrig efter kandidater via jobbannonser. 

   Vad i vår tjänst uppskattar våra kunder i Linköping och Norrköping?

   Framförallt att de får ett nytt och uppdaterat kontaktnät inom sin bransch. Några av våra kunder får kandidatlistor löpande, på grund av ett stort och fortlöpande rekryteringsbehov. Andra uppskattar vår effektivitet med att snabbt leverera kandidater till intervjubordet och på så sätt göra deras rekryteringsprocess smidig.

   Vårt tips till företag med rekryteringsbehov i Linköping och Norrköping

   Välj att jobba med ett rekryteringsföretag som förstår arbetsmarknaden i Linköping och Norrköping, samt är kunnig inom rätt bransch och har ett etablerat kontaktnät. Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om hur vi jobbar.

   Externa länkar för dig som vill läsa med om arbetsmarknaden i Linköping och Norrköping:

   Näringsliv och arbete. – Linköping

   Arbete och näringsliv – Norrköping

   Region Östergötland

   Vilka är vi?

   TB-Group är ett av landets ledande headhunting-företag med lång erfarenhet av arbetsmarknaden i Linköping och Norrköping. Vår affärsidé bygger på att skapa en trygg rekryteringsprocess som hjälper dig att anställa bästa möjliga kandidat genom ett prisvärt, flexibelt och effektivt upplägg. Som kund får du varje månad en lista med kompetenta kandidater som matchar just dina önskemål. När du känner att du hittat rätt är det bara att anställa och avsluta ditt samarbete med oss, helt utan uppsägningstid. Våra abonnemangstjänster kostar från 19 500 kr i månaden och innehåller inga dolda kostnader så som startavgift, uppsägningsavgift eller anställningsavgift. Vi har heller inga uppsägnings- eller bindningstider.