Headhunting Stockholm

headhuntingföretag Stockholm

Behöver du rekrytera personal i Stockholm? Låt oss på TB-Group hjälpa dig! Vi har ett stort och uppdaterat kontaktnät och lång erfarenhet av Stockholms arbetsmarknad, som också är vår hemmamarknad och där allt startade för TB-Group år 2017. Till skillnad från andra rekryteringsbolag jobbar vi inte med platsannonser eller aktivt jobbsökande på Linkedin, utan vår expertis inom headhunting och att identifiera och bearbeta marknadens allra bästa kompetens.

Tjänsteområden vi ofta rekryterar till i Stockholm

Vi rekryterar inom flera olika branscher och områden, bland annat:

Roller med hög efterfrågan i Stockholm

Ett urval av roller vi ser hög efterfrågan på:

  • Ekonomiansvariga
  • Redovisningsekonomer
  • IT-projektledare
  • Projektledare inom el/VVS
  • Utvecklare (frontend/backend/fullstack)

Söker du rekrytering inom ett annat område? Ingen fara. Vi har bred erfarenhet inom allt från optiker till fastighetsförvaltare och landskapsarkitekter. Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig.   

Rekrytering i Stockholm

En stor fördel med att rekrytera i Stockholm är att staden har en stor och diversifierad arbetsmarknad, med många olika branscher som är representerade. Detta gör att det finns många kvalificerade kandidater att välja mellan, oavsett vilken typ av företag eller organisation man representerar. Här finns en stor mängd snabbväxande företag med kontinuerligt rekryteringsbehov. I slutändan är det såklart precis som överallt viktigt att hitta rätt kandidater och få dem till intervjubordet – och det är det vi kan göra riktigt bra och prisvärt.

Så här hittar vi kandidater i Stockholm

Vi har ett redan uppbyggt och ständigt växande kandidatnätverk i Stockholm. Vi jobbar även med rekommendationer och alternativa sökvägar – inte alla kandidater finns på LinkedIn eller har uppdaterade profiler där. Ofta är dessutom de skickligaste och mest eftertraktade personerna inte aktivt arbetssökande på LinkedIn, utan har redan anställning och missar därmed de annonser som flödar på bland annat LinkedIn. En av våra främsta styrkor som headhunters är just att hitta alternativa sökvägar och hålla vårt kandidatnätverk uppdaterat. Vi söker aldrig efter kandidater via jobbannonser. 

Vad i vår tjänst uppskattar våra kunder i Stockholm?

Framförallt att de får ett nytt och uppdaterat kontaktnät inom sin bransch. Några av våra kunder i Stockholm får kandidatlistor löpande, på grund av ett stort och fortlöpande rekryteringsbehov. Andra uppskattar vår effektivitet med att snabbt leverera kandidater till intervjubordet och på så sätt göra deras rekryteringsprocess smidig.

Vi har en stor mängd reviews och ratings på Google och har ett snitt på 4,8 (av 5). Läs nedan vad några av våra kunder har sagt om oss:

Ett fantastiskt rekryteringsföretag som arbetar på ett för mig lite nytt och annorlunda sätt. På väldigt kort tid så lyckades dom att vaska fram 2 personer som jag har rekryterat mer eller mindre omgående från en ”marknad” där det i princip varit omöjligt att rekrytera. Vi har under nästan ett halvår inte fått tag på någon intressant person med traditionell rekrytering och redan efter ett par veckor så hade dom tagit fram personer som jag kunde ringa och stämma träff med, som sen ledde till rekrytering. Naturligtvis är den här modellen inte gratis så som att kanske lägga en annons i flödet på FB, men om jag värderar min tid som jag har kunnat göra mina vanliga arbetsuppgifter istället så vill jag påstå att deras modell är mycket prisvärd. Jag kan varmt rekommendera TB-Group och min kontakt Moa som har ”fixat” allt på bästa sätt!

/Lars Appelbom

Vi är mycket nöjda med TB-Group. Deras affärsmodell är bra och
lättarbetad. TB har hjälpt oss med rekrytering både på Tjänstemannasidan och Tekniker. Rekommenderar TB Varmt.
//Daniel Bruno Liftexperten Sverige AB

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd!

/Erika Lundblad

Vårt tips till företag med rekryteringsbehov i Stockholm

Välj att jobba med ett rekryteringsföretag som förstår arbetsmarknaden i Stockholm, samt är kunnig inom rätt bransch och har ett etablerat kontaktnät. Kontakta gärna oss så kan vi berätta mer om hur vi jobbar.

Vilka är vi?

TB-Group är ett av landets ledande headhunting-företag med lång erfarenhet av arbetsmarknaden i Malmö. Vår affärsidé bygger på att skapa en trygg rekryteringsprocess som hjälper dig att anställa bästa möjliga kandidat genom ett prisvärt, flexibelt och effektivt upplägg. Som kund får du varje månad en lista med kompetenta kandidater som matchar just dina önskemål. När du känner att du hittat rätt är det bara att anställa och avsluta ditt samarbete med oss, helt utan uppsägningstid. Våra abonnemangstjänster kostar från 19 500 kr i månaden och innehåller inga dolda kostnader så som startavgift, uppsägningsavgift eller anställningsavgift. Vi har heller inga uppsägnings- eller bindningstider.

Externa länkar för dig som vill läsa mer om headhunting som rekryteringsmetod: