Om TB-Group: Experter på headhunting

Lär känna oss och vår bakgrund

TB-Group är ett rekryteringsföretag som grundades med ett tydligt mål om att effektivisera rekryteringsbranschen och göra headhunting tillgängligt för alla företag, stora som små. Vi erbjuder en flexibel, proaktiv och personlig lösning när det kommer till extern rekryteringshjälp. Vi är specialiserade på headhunting och search-tjänster och vågar sticka ut hakan och säga att vi dessutom erbjuder marknadens mest prisvärda upplägg.

Vår tjänst

Vi grundades 2017 med ett tydligt mål om att effektivisera rekryteringsbranschen. Vi erbjuder en flexibel, proaktiv och personlig lösning när det kommer till extern rekryteringshjälp.

Idag är TB-Group ett välkänt varumärke med engagerade medarbetare som hjälper företag med rekrytering. Vi är ett snabbväxande bolag med en omsättning på cirka 47 mkr 2022 och har mer än 40 medarbetare fördelat på kontoren i Stockholm och Oslo. Good to know – vi arbetar rikstäckande i alla båda länderna.

Rekryteringsföretag finns det gott om, vi är däremot väldigt unika på sättet som vi jobbar. Vi jobbar inte med en affärsmodell som något annat rekryteringsbolag gör, vi säljer heller inte en tjänst som andra rekryteringsbolag säljer. Vår affärsmodell fungerar som en abonnemangstjänst där du som kund varken har bindningstid eller uppsägningstid.

Vi arbetar enbart med headhunting och search vilket innebär att vi gör det svåra och tidskrävande förarbetet som hjälper er att få in rätt kandidater innanför dörren.

Varför välja oss?

Effektiva Processer

Vi finns med och stöttar upp era befintliga rekryteringsprocesser och hjälper till att effektivisera mötet med varje enskild kandidat. Genom att bistå med feedback och coachning kan vi hjälpa er att förbättra och även individualisera varje enskild process för att få ett så bra resultat som möjligt.

Långsiktigt på era villkor

Nyckeln till en hållbar och kvalitetsmässig tillväxt kräver proaktivt arbete. Vi hjälper till att kartlägga samt proaktivt bearbeta den marknad av kandidater som är intressant för just er verksamhet. Genom att lära känna er som arbetsgivare och behoven ni har i er organisation hjälper vi till att hitta rätt person vid rätt tillfälle.

Branschkunnighet

Precis som det mesta bygger även rekrytering på att skapa förtroende. I vårt fall ett förtroende gentemot kandidater, att vi förstår deras situation och kan hjälpa dem vidare i sin professionella karriär. För det krävs förståelse för de branscher vi arbetar i och ett gediget ”know how” om vilka utmaningar och önskemål som finns i dagens arbetsmarknad. Av denna anledning arbetar vi i branschspecifika team för att kunna fördjupa oss inom varje enskilt kunskapsområde. På så vis har våra rekryterare unika kontaktnät som byggts över tid.

Söker du Jobb?