Headhunting Redovisningskonsult


Rekrytera Redovisningskonsulter

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Redovisningskonsulter.

 

 

 

Vi kan rekrytering av Redovisningskonsulter

En redovisningskonsult arbetar med bokföring, redovisning och skatterådgivning på uppdrag av olika företag. Redovisningskonsulter kan vara specialiserade inom ett flertal olika områden så som:

 1. Bokföring: hjälpa företag med bokföring och bokslut.
 2. Skatterådgivning: råd om skatter och skattedeklarationer till företag.
 3. Löneadministration: hantera löneadministration åt företag inklusive skatter och avgifter som rör personal.
 4. Ekonomisk rådgivning: ge råd om ekonomisk planering och strategi åt företag och organisationer.
 5. Rapportering: upprätta rapporter och analyser av företagets ekonomi och resultat.
 6. Upprättande av årsredovisning: upprätta årsredovisningar och andra rapporter som krävs av myndigheter och finansiärer.
 7. Revision: Vissa redovisningskonsulter kan arbeta med revision av företag och organisationer för att kontrollera att all bokföring och redovisning sker på rätt sätt och att företaget följer lagar och regler.

 

Detta är bara några exempel på vad en redovisningskonsult kan göra. Generellt sett arbetar en redovisningskonsult med att hjälpa företag att upprätthålla en god ekonomisk hälsa och att följa alla lagar och regler som rör företagets ekonomi.

På TB-Group har mångårig erfarenhet av headhunting av tjänster inom ekonomi, juridik och management. Därmed har vi ett etablerat och uppdaterat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom ekonomi/juridik/management redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Redovisningskonsulter

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.