Headhunting Redovisningschef


Rekrytera Redovisningschef

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Redovisningschefer och andra chefsroller inom ekonomi.

Vi kan rekrytering av Redovisningschefer

Dags att rekrytera redovisningschef? En redovisningschef är normalt sett en av de högre positionerna inom företagets ekonomiorganisation och rapporterar oftast till en ekonomichef eller CFO. De ansvarar vanligtvis för att leda och utveckla redovisningsteamet samt utveckla och implementera strategier och processer för företagets redovisningsfunktion. En redovisningschef har ofta en mer strategisk roll i företagets ekonomiavdelning och har därmed befogenhet att fatta beslut om mer övergripande och större redovisningsfrågor samt att representera företaget i redovisningsrelaterade frågor. Här kan du läsa mer om en redovisningschefs arbetsuppgifter.

Vi hjälper dig med din rekrytering

På TB-Group har mångårig erfarenhet av headhunting av tjänster inom ekonomi, juridik och management. Därmed har vi ett etablerat och uppdaterat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom ekonomi/juridik/management redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.