Headhunting Projektörer

Rekrytera Projektör

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Projektörer.

Dags att rekrytera Projektör?

Då har du kommit rätt. En projektör planerar och organiserar projekt och kan arbeta inom olika branscher, så som bygg- och anläggningsindustrin, IT eller produktutveckling. Inom bygg- och anläggningsindustrin är en projektör vanligtvis en ingenjör eller tekniker som ansvarar för att planera och designa olika delar av ett projekt, till exempel en byggnad eller en väg. Projektören samarbetar med andra yrkesgrupper, till exempel arkitekter, byggledare och entreprenörer, i framtagningen av ritningar, tekniska specifikationer och budgetar.

Att hålla koll på projektets framsteg och se till att det följer tidsplanen och budgeten kan också vara projektörens arbetsuppgift. En viktig del av projektörens arbete är att kommunicera med projektets intressenter, exempelvis kunder, leverantörer och andra samarbetspartners, för att säkerställa att projektet uppfyller deras krav och önskemål.

Vi kan rekrytering av Projektörer

Det har fallit sig naturligt för oss på TB-Group att verka inom Samhällsbyggnad/Infrastruktur eftersom det är närliggande vårt ursprungsområde Bygg & Installation. Våra kunder upplever att det är svårt att rekrytera inom området då sfären kan uppfattas som liten, kravprofilerna väldigt specifika och därmed såklart också eftertraktade. Här ser vi till att satsa på kvalitén och hitta rätt kandidat för rätt kund och företag. Vi har hittat rätt modell och har genom åren skapat oss en stor kandidatbank som vi håller uppdaterad. Vi rekryterar till Samhällsbyggnad/Infrastruktur i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. 

Rekrytera Projektör - tänk på detta

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer information om Projektörer finns här.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekryterar projektör