Headhunting .NET-utvecklare

Rekrytera .NET-utvecklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av .NET-utvecklare​.

.

Dags att rekrytera .NET-utvecklare?

Då har du kommit rätt. .NET-utvecklare är programmerare specialiserade på Microsofts .NET-plattform för att utveckla applikationer, system och programvara. .NET är en ramverksplattform som tillhandahåller olika verktyg och tjänster för att utveckla och köra applikationer på Microsoft Windows-plattformen.

Vad gör en .NET-utvecklare?

Design, utveckling, testing och implementation är några av de arbetsuppgifter som utförs av .NET-utvecklare. .NET-baserade applikationer och programvara. De skriver kod i C#, F# eller andra .NET-baserade programmeringsspråk, använder olika ramverk och verktyg som ASP.NET, Entity Framework, LINQ och Visual Studio för att utveckla applikationerna och samarbetar ofta med andra utvecklare och tekniska team.

En .NET-utvecklare behöver ha en stark förståelse för .NET-plattformen, objektorienterad programmering, databaser, webbutveckling och mjukvaruutvecklingsprocesser. De behöver också i de flesta tjänster ha goda kunskaper om Visual Studio, versionshanteringssystem och andra verktyg som används för att hantera koden. .NET-utvecklare arbetar oftast inom IT-sektorn och kan ha olika roller, såsom applikationsutvecklare, back-end-utvecklare, webbutvecklare eller mjukvaruutvecklare. De arbeta inom en mängd olika branscher, exempelvis finans, telekommunikation, e-handel, hälsa och utbildning.

 

Vi kan rekrytering av .NET-utvecklare

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av .NET-utvecklare

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

 

Externa länkar om .NET-utbildningar för dig som vill läsa mer:

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera .NET-utvecklare