Headhunting Nätverksspecialister

Rekrytera Nätverksspecialist

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Nätverksspecialister.

Dags att rekrytera Nätverksspecialist?

En nätverksspecialist arbetar med att planera, designa, implementera och underhålla nätverkssystem. De arbetar med att säkerställa att nätverket fungerar effektivt och säkert för att uppfylla organisationens krav och behov. En nätverksspecialist har vanligtvis en hög teknisk kompetens och kunskap om nätverksteknik och protokoll, samt erfarenhet av att arbeta med olika nätverksmiljöer.

Nätverksspecialister arbetar med att designa och implementera nätverksinfrastruktur, inklusive switchar, routrar, brandväggar och annan nätverksutrustning. De arbetar även med att konfigurera nätverkstjänster som DNS, DHCP och VPN, samt att säkerställa att nätverket är säkert genom att implementera säkerhetsprotokoll och brandväggar. Nätverksspecialister kan också ansvara för övervakning och felsökning av nätverkssystem, för att säkerställa att de fungerar effektivt och att eventuella problem upptäcks och hanteras snabbt. En del nätverksspecialister arbetar med att utveckla och implementera backup- och återställningsplaner för nätverket, för att säkerställa att organisationens data är säker och skyddad.

Vi kan rekrytering av Nätverksspecialister

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Lyckas rekrytera Nätverksspecialister – tänk på detta

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer att läsa om yrket Nätverkstekniker/specialist finns här.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera Nätverksspecialist