Headhunting Mechanical Engineers

Rekrytera Mechanical Engineers

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Mechanical Engineers

.

 

 

 

Vi kan rekrytering av Mechanical Engineers

En Mechanical Engineer är en ingenjör som arbetar inom både mekanik och maskinteknik. De ansvarar för att designa och utveckla mekaniska system och komponenter som används inom en mängd olika industrier, exempelvis tillverkning, fordon, energi och bygg.

Mechanical Engineers arbetar med att utveckla och förbättra mekaniska system och komponenter som motorer, kraftöverföringssystem, pumpar, kylsystem, ventilationssystem, hydrauliska system och mycket annat. De ansvarar även för att utföra tester, analysera data och utveckla lösningar för att förbättra prestanda, effektivitet och tillförlitlighet i mekaniska system.

En Mechanical Engineer måste ha en stark förståelse för fysik, matematik och mekanisk design samt god problemlösningsförmåga och tekniska färdigheter för att kunna utföra sitt arbete på ett effektivt sätt. De kan arbeta inom en mängd olika arbetsområden, inklusive forskning och utveckling, tillverkning, design och projektledning.

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Mechanical Engineers

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.