Headhunting Java-utvecklare

Rekrytera Java-utvecklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Java-utvecklare​.

.

 

 

 

Vi kan rekrytering av Java-utvecklare

Java-utvecklare är programmerare som är specialiserade på att använda Java-programmeringsspråket i utvecklingen av applikationer, system och programvara. Java är ett av de mest använda programmeringsspråken och används i en mängd olika applikationer, från mobila applikationer till stora företagsapplikationer.

Java-utvecklare arbetar med att designa, utveckla, testa och implementera Java-baserade applikationer och programvara. De skriver kod i Java, använder olika ramverk för att utveckla applikationer och samarbetar ofta tillsammans med andra utvecklare och tekniska team.

En Java-utvecklare ska ha en stark förståelse för Java-programmeringsspråket, objektorienterad programmering, databaser, nätverksprogrammering och webbutveckling. De behöver även ha goda kunskaper om mjukvaruutvecklingsprocesser och verktyg som används för att hantera koden.

Java-utvecklare arbetar ofta inom IT-sektorn där de kan ha olika roller, såsom applikationsutvecklare, back-end-utvecklare, webbutvecklare eller mjukvaruutvecklare. Java-utvecklare arbeta inom en mängd olika branscher, exempelvis finans, telekommunikation, e-handel, hälsa och utbildning.

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Java-utvecklare

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.