Headhunting Frontend-utvecklare

Rekrytera Frontend-utvecklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Frontend-utvecklare​

.

Vi kan rekrytering av Frontend-utvecklare

Dags att rekrytera Frontend-utvecklare? Då har du kommit rätt.

En frontend-utvecklare är ansvarig för att designa, utveckla och implementera användargränssnittet och användarupplevelsen för en webbplats eller applikation. De fokuserar på att skapa den visuella och interaktiva delen av systemet som användarna interagerar med direkt.

Några av uppgifterna för en frontend-utvecklare inkluderar:

 1. Design och layout: En frontend-utvecklare skapar användarvänliga och estetiskt tilltalande layouter för webbsidor och applikationer. De använder vanligtvis HTML, CSS och JavaScript för att skapa och styla elementen på sidan.

 2. Responsiv design: Frontend-utvecklaren säkerställer att webbsidan eller applikationen fungerar och ser bra ut på olika enheter och skärmstorlekar. De använder tekniker som flexibla layouter och media queries för att anpassa gränssnittet efter olika enheter.

 3. Interaktion och användarupplevelse: En viktig del av frontend-utvecklarens arbete är att skapa en engagerande och intuitiv användarupplevelse. De implementerar interaktiva funktioner som knappar, formulär, animationer och övergångseffekter för att förbättra användarnas interaktion med webbsidan eller applikationen.

 4. Prestanda och optimering: Frontend-utvecklaren strävar efter att skapa webbsidor och applikationer som laddas snabbt och presterar bra. De optimerar filstorlekar, minimerar HTTP-förfrågningar och implementerar cachningstekniker för att förbättra webbsidans eller applikationens prestanda.

 5. Kompatibilitet och testning: Frontend-utvecklaren testar och säkerställer att webbsidan eller applikationen fungerar korrekt på olika webbläsare och enheter. De genomför också enhetstester för att kontrollera att gränssnittet fungerar som förväntat.

Frontend-utvecklaren samarbetar ofta med andra medlemmar i utvecklingsteamet, såsom UX/UI-designers, backend-utvecklare och projektledare, för att säkerställa att det slutliga resultatet uppfyller användarnas behov och affärsönskemål.

Vi hjälper dig att rekrytera Frontend-utvecklare

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Frontend-utvecklare

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Här kan du läsa mer om vad en Frontend-utvecklare gör.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera Frontend-utvecklare