Headhunting Fastighetsförvaltare

Rekrytera Fastighetsförvaltare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Fastighetsförvaltare.

 

 

 

Dags att rekrytera Fastighetsförvaltare?

Då har du kommit helt rätt. Fastighetsförvaltare ansvarar för att hantera och driva fastigheter på uppdrag av fastighetsägare eller fastighetsbolag. I arbetsuppgifterna kan bland annat ingå:

 1. Ekonomisk förvaltning: Fastighetsförvaltaren ansvarar för att hantera fastighetens ekonomi, inklusive hyresintäkter, utgifter och budgetering.
 2. Teknisk förvaltning: Fastighetsförvaltaren ansvarar för fastighetens tekniska drift, inklusive underhåll, reparationer och renoveringar.
 3. Hyresgästrelationer: Fastighetsförvaltaren hanterar relationerna med hyresgäster, inklusive uthyrning, hyresavtal, hyresförhandlingar och lösning av eventuella konflikter.
 4. Marknadsföring: Fastighetsförvaltaren ansvarar för att marknadsföra fastigheten och attrahera potentiella hyresgäster.
 5. Administration: Fastighetsförvaltaren hanterar fastighetens administration, inklusive hantering av dokumentation och kommunikation med myndigheter.
 6. Strategisk planering: Fastighetsförvaltaren ansvarar för att utveckla och genomföra en långsiktig strategisk plan för fastigheten, inklusive planer för underhåll, förbättringar och investeringar.

 

Vi kan rekrytering av Fastighetsförvaltare

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Bygg, Fastighet och Industri som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

 •  

Rekrytera Fastighetsförvaltare framgångsrikt

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer att läsa om yrket Fastighetsförvaltare finns här.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera fastighetsförvaltare