Headhunting Entreprenadingenjör

Rekrytera Entreprenadingenjör

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera Entreprenadingenjörer.

 

 

 

Vi kan rekrytering av Entreprenadingenjörer

Dags att rekrytera entreprenadingenjör? Då har du kommit rätt.

En entreprenadingenjör är ansvarig för att planera, leda och genomföra byggprojekt på ett effektivt sätt. Detta kan inkludera arbetsuppgifter såsom att:

 1. Planera och designa projekt: tillsammans med projektledare och andra teammedlemmar planera och utforma byggprojekt, samt skapa ritningar och scheman för byggprocessen.
 2. Beräkna kostnader: uppskatta kostnader för material, arbete och andra utgifter som är nödvändiga för projektet.
 3. Hantera projektbudget: hålla projektbudgeten inom de tilldelade kostnadsramarna.
 4. Säkerställa kvalitet och säkerhet: säkerställa att byggprojektet uppfyller höga kvalitets- och säkerhetsstandarder.
 5. Övervaka byggprocessen: övervaka byggprocessen, leda arbetslag och samordna aktiviteter.
 6. Hantera leverantörer och entreprenörer: hantera relationer med leverantörer och entreprenörer, däribland även upprätta eller vara involverad i att se över avtal.
 7. Dokumentation och rapportering: dokumentera och rapportera framsteg i projektet, skapa rapporter och ta reda på avvikelser från planen.

Här kan du läsa mer om vad en entreprenadingenjör gör.

Om TB-Group

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Bygg, Fastighet och Industri som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

Så här lyckas du med din rekrytering av Entreprenadingenjörer

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.