Headhunting Elkraftsingenjörer

Rekrytera Elkraftsingenjör

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Elkraftsingenjörer.

Dags att rekrytera Elkraftsingenjör?

Då har du kommit rätt. En elkraftsingenjör är specialiserad på elkraftsystem och dess olika komponenter, såsom transformatorer, generatorer, kablar, reläskydd, distributionsnät och liknande. Elkraftsingenjören arbetar med att utveckla, designa, analysera och förbättra elkraftsystem. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att planera och dimensionera elkraftssystem för att säkerställa tillförlitlighet, effektivitet och säkerhet. Elkraftsingenjören utvärderar också befintliga elkraftssystem för att identifiera möjligheter till optimering och förbättring, och utvecklar tekniska lösningar för att hantera problem som kan uppstå.I vissa roller ingår det att utveckla och implementera strategier för energieffektivisering och hållbarhet, inklusive användning av förnybar energi som solenergi och vindkraft. Elkraftsingenjören kan vara involverad i att testa och certifiera elkraftskomponenter, samt att upprätthålla säkerhets- och kvalitetsstandarder.  De flesta elkraftsingenjörer har en högskoleutbildning inom elkraftsteknik eller liknande område.

Vi kan rekrytering av Elkraftsingenjörer

Det har fallit sig naturligt för oss på TB-Group att verka inom Samhällsbyggnad/Infrastruktur eftersom det är närliggande vårt ursprungsområde Bygg & Installation. Våra kunder upplever att det är svårt att rekrytera inom området då sfären kan uppfattas som liten, kravprofilerna väldigt specifika och därmed såklart också eftertraktade. Här ser vi till att satsa på kvalitén och hitta rätt kandidat för rätt kund och företag. Vi har hittat rätt modell och har genom åren skapat oss en stor kandidatbank som vi håller uppdaterad. Vi rekryterar till Samhällsbyggnad/Infrastruktur i flertalet städer, däribland Stockholm. Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. 

Rekrytera Elkraftsingenjör - tänk på detta

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Mer om Elkraftsingenjör som yrke finns att läsa här.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera Elkraftsingenjör