Headhunting Elektriker

Rekrytera Elektriker

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Elektriker.

Vi kan rekrytering av Elektriker

En elektriker kan arbeta med installation, underhåll och reparation av elektriska system. Det kan involvera allt från att installera och reparera belysning och eluttag i bostäder och företagslokaler till att arbeta med större industriella system som kraftverk och fabriker.

Elektriker måste ha en gedigen kunskap om elektriska kretsar och system, inklusive hur man läser och tolkar ritningar och scheman. De kan också behöva arbeta med verktyg och utrustning som multimeter, oscilloskop och testare för att diagnostisera och lösa problem med elektriska system. De kan även arbeta med att installera och underhålla larmsystem och andra elektroniska säkerhetslösningar.

Behöver du rekrytera Elektriker? Vi hjälper dig.

På TB-Group har vi sedan starten jobbat med Industri & Bygg som ett av våra primära specialistområden.  Vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Liksom i våra andra specialistområden jobbar vi enbart med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet. Många inom Bygg / Industri har dessutom redan en anställning och söker inte aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt. Vi kan de alternativa sökvägarna för de yrkesgrupper som inte nödvändigtvis har en profil på LinkedIn till exempel och presenterar gärna en kandidatlista för dig redan vid ett första möte.

  •  

Så här lyckas du med din rekrytering av Elektriker

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.
    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.
    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Här kan du läsa mer om vad en elektriker gör.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera elektriker