Headhunting Cloud Arkitekt

Rekrytera Cloud Arkitekt

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med headhunting av Cloud Arkitekter / Cloud Architects.

.

 

 

 

Dags att rekrytera Cloud Arkitekt?

Då har du kommit rätt. Cloud Arkitekter (även kallad Molnarkitekt, Cloud architect) arbetar med att utveckla och implementera moln-baserade lösningar för organisationer. De arbetar med att designa, planera och implementera molnarkitekturer som möter organisationens krav och behov.

En Cloud Arkitekt kan arbeta med att välja den molnplattform och teknik som är bäst lämpad för organisationens behov utifrån faktorer som säkerhet, skalbarhet, prestanda, tillgänglighet och kostnadseffektivitet. En del Cloud Arkitekter arbetar med att designa och implementera molntjänster som infrastruktur som en tjänst (IaaS), plattform som en tjänst (PaaS) och mjukvara som en tjänst (SaaS). De ansvarar för att implementera och konfigurera molntjänster, övervaka och felsöka molnmiljön samt optimera prestanda och kostnader.

En annan viktig uppgift för en Cloud Arkitekt är att arbeta med säkerheten i de uppsatta molnmiljöerna. De behöver därmed en god förståelse för säkerhetsaspekter och regelverk inom molnmiljöer och kunna implementera lämpliga säkerhetsåtgärder som identifiering, autentisering och auktorisering, kryptering och säkerhetskopiering.

Vi kan rekrytering av Cloud Arkitekter 

På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du rekrytera Cloud Arkitekter

    • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

    • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

    • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera Cloud arkitekt