Headhunting Apputvecklare

Rekrytera Apputvecklare

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera Apputvecklare.

.

Vi kan rekrytering av Apputvecklare

En apputvecklare (applikationsutvecklare, mjukvaruutvecklare, software developer) ansvarar för att utveckla programvara för mobila enheter som smartphones och surfplattor. Apputvecklarna arbetar oftast i team och som utvecklar, testar och distribuerar mobilapplikationer.

Apputvecklare ska ha mycket god förståelse för mobilplattformar, operativsystem och programmeringsspråk som används för mobilapp-utveckling, såsom Java, Swift och Kotlin. React Native och Flutter är också vanliga ramverk för att utveckla mobilapplikationer där samma kodbas kan användas för både iOS och Android. Apputvecklare behöver ofta samarbeta med UX/UI-designers och produktchefer för att skapa effektiva och användarvänliga applikationer.

Arbetsuppgifter för en apputvecklare kan inkludera:

 1. Designa och utveckla mobilapplikationer för iOS eller Android.
 2. Skriva källkod och integrera programvara för mobilapplikationer.
 3. Testa och felsöka mobilapplikationer för att säkerställa att de fungerar korrekt.
 4. Samarbeta med UX/UI-designers för att säkerställa att användargränssnittet och användarupplevelsen håller den nivå som krävs.
 5. Arbeta tillsammans med produktchefer för att definiera och implementera funktioner och uppdateringar.
 6. Använda programvara för versionshantering för att spåra kodändringar och hantera utvecklingscykeln.
 7. Säkerställa att mobilapplikationerna följer branschstandarder och bästa praxis.
 8. Implementera och använda analysverktyg för att övervaka applikationens prestanda och användning.


På TB-Group har vi sedan starten haft just IT som ett specialområde och har jobbat med hundratals kunder varför vi har ett etablerat nätverk av dessa roller i städer över hela Sverige däribland Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping och Umeå. Vi jobbar endast med headhunting för att få rätt kandidater till intervjubordet hos våra kunder. Vi vet att många inom IT / Industri redan har en anställning och inte själva söker aktivt efter en ny tjänst. Däremot kan de vara intresserade om rätt företag och tjänst dyker upp och de får en bra kontakt initialt.

Så här lyckas du med din rekrytering av Apputvecklare

  • Headhunting: Planera med god framförhållning för ditt företags behov framåt och även eventuella kunskapsgap där ni behöver förstärka organisationen med ny kompetens. De kandidater som vi har kontakt med söker oftast inte jobb nu, men tack vare att vi redan har en etablerad kontakt med dem kan vi komma igenom bruset och väcka deras nyfikenhet.

  • Proaktiv rekrytering: På TB-Group har vi en levande kandidatbas som du som kund kan bearbeta proaktivt för att slippa stressen som uppstår när du plötsligt får ett skriande behov. Att hålla kontakten med dina drömkandidater gör att de har ditt företag i åtanke den dagen tajmingen är rätt för dem att byta jobb.

  • Tänk igenom ditt erbjudande: De kandidater som redan har trygga anställningar och vet att de är eftertraktade på arbetsmarknaden behöver man attrahera med ett bra erbjudande. Det behöver inte nödvändigtvis alltid handla om lönebilden utan kan vara företagskultur, utbildningar och vidareutveckling, möjlighet till distansjobb eller andra förmåner.

Skriv direkt till oss

Vill du diskutera en kommande rekrytering med någon av våra affärsområdesexperter? Eller höra mer om hur vi jobbar? Skriv ett meddelande – vi svarar så snabbt vi kan.

rekrytera apputvecklare