Att jobba på TB-Group

Bli en del av TB-Group

Vi växer och söker hela tiden nya kollegor! Klicka dig vidare till vår karriärsajt för att läsa mer om vilka jobb som finns att söka just nu, samt om vår kultur och de förmåner vi erbjuder våra medarbetare. 

 

 

Den fräschaste fruktkorgen

2017 hände det grejer. Sverige tar sig till fotbolls VM, kronprinsessan Victoria fyller 40 år och TB-Group grundas.

TB-Group grundades med en tydlig vision om att bli världens bästa arbetsplats, där måndagar inte är lika tuffa som i amerikanska filmer. Med lång erfarenhet i branschen märkte vi hur den interna atmosfären speglade leveransen mot kunder. Därför beslutade vi oss för att göra något annorlunda, på riktigt. Vårt mål är att vara den fräschaste fruktkorgen i en bransch med hög konkurrens. Där vi inte bara tapetserar värderingar på väggarna, utan andas och har dem som ledstjärnor i vårt dagliga arbete.

TB-Group: Ett Great Place To Work

Vi är oerhört stolta över att våra medarbetare har givit oss certifieringen, Great Place to Work och att vi utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2022 och 2023. Läs mer här om hur vi jobbar aktivt med att skapa en arbetsplats där medarbetare trivs riktiga bra, är långsiktiga och växer tillsammans med bolagets framgångar.

Våra förmåner

Friskvårdsbidrag

Det sägs att man mår bra av att röra på sig. Att må bra är något vi verkligen prioriterar. Vi har därför ett friskvårdsbidrag på 3000 kr.

Friskvårdstimme

Att röra på sig ökar koncentrationsförmågan och minskar stress. Därför erbjuder vi en friskvårdstimme varje arbetsdag som du inte behöver flexa ut.

Hälsoundersökning

Utöver friskvård och friskvårdstimme för att främja hälsan erbjuder vi även en hälsoundersökning en gång per år med OneLab.

Arbetsförkortning under juni och juli

Sverige är mörkt och kallt stora delar av året. Därför slutar vi alltid 16.00 under juni och juli för att ta vara på soltimmarna.

Hybrid

Vår utgångspunkt är på kontoret, men vill du jobba någon dag hemifrån eller exempelvis jobba en vecka från Mallorca är det självklart att du ska göra det.

Tjänstepension

Framtiden är viktig. Vi har därför en pensionsavsättning via Söderberg & Partners.

Föräldrarlön

Vi erbjuder föräldralön där vi kompenserar med 10% av din föräldrapenning.

Förtroendetid/flextid

Här har vi ingen som klockar din arbetstid. Vissa veckor kanske du jobbar lite extra och vissa veckor lite mindre.

Konferens

Teambuilding är viktigt. Därför åker vi på minst en utlandsresa med hela bolaget varje år.

Samtalsstöd

Via Söderberg & Partners har vi tillgång till samtalsstöd. Du kan exempelvis prata med eller få rådgivning av en hälsocoach, psykolog eller ekonom.

Måndagsfrukost

Vad hände i helgen? På måndagar har vi alltid en stor frukost som vi äter tillsammans på kontoret.

Semester

30 semesterdagar om året, inget snack om saken.

Glassfrys

Glass är gott!

Noccokyl

Gillar du inte kaffe? Vi har fri tillgång till Nocco på kontoret.

Frågor eller funderingar?

Vill du jobba hos oss?