TB-Group utsett till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2023

Vi är ett Great Place To Work

Vi är oerhört stolta över att ha såväl 2022 som 2023 utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ av Great Place to Work®. Vi är dessutom det enda företaget inom rekryteringsbranschen med en plats på topplistan som baseras på världens största medarbetarundersökning.

 

Vill du jobba på ett Great Place To Work?

Då har du kommit helt rätt. TB-Groups vision är inte bara att vara Sveriges bästa arbetsplats, utan faktiskt världens bästa arbetsplats. Vi skapar en arbetsplats som är inkluderande, peppande och där kan medarbetare kan växa tillsammans med oss.

Läs mer här om vad Great Place to Work® säger om TB-Group.

Vi strävar inte efter att vara fläckfria

Det senaste året har präglats av en stark tillväxtresa där vi tillsammans har lärt oss oerhört mycket om företagande, varandra men även om oss själva som individer. Vi är inte ett bolag som vill bli fläckfritt, vare sig från vår eller våra medarbetares sida. Vi vill fortsätta att välkomna alla typer av upplevelser, både bättre som sämre, med stor nyfikenhet.

Vårt starka band mellan varandra är det som utmärker oss. Vi finns där för varandra i vått och i torrt, i livets alla skeden, både på och utanför arbetet. Det gör att vi som arbetsgivare har privilegiet att vara delaktig i en mycket viktigare resa än vår egen – våra medarbetares personliga utveckling.

Med det sagt är vi såklart oerhört stolta över att våra medarbetare har givit oss certifieringen, Great Place to Work!

Frågor eller funderingar?

Vill du jobba hos oss?