Erbjudande

Tipsa en vän - ni får båda 25% rabatt

Vi uppskattar ditt förtroende och att få jobba med dig! Vi skulle vilja ge dig möjligheten att få 25% rabatt på din nästa faktura bara genom att tipsa andra du känner om våra rekryteringstjänster. Dessutom får den du tipsar också samma fina 25%-rabatt på sin första samarbetsperiod med oss.

Så här fungerar det:

  • Tipsa någon du känner om oss genom att dela denna länk vidare
  • Om den du tipsar i sin tur väljer att anlita våra headhunting-tjänster, kommer ni båda att få 25% rabatt vardera på en samarbetsperiod med oss. Personen du tipsar behöver komma ihåg att säga att det är du som har tipsat för att ni båda ska få rabatten.
  • Du får 25% rabatt i en månad för varje tips som leder till en ny kund för oss - så om du tipsar tre vänner och samtliga blir kunder hos oss får du 25% rabatt i tre månader.

Tack för att du är vår kund och för att du delar ditt förtroende med andra.
Vi ser fram emot att fortsätt samarbete med dig!

Kontakta oss

Frågor eller funderingar?
Atlas Copco Industrial Technique

Jag uppskattar arvodesmodellen

Använde TB-group för två rekryteringar i år och är mycket nöjd. Sofie var väldigt duktig att hitta relevanta profiler och att följa upp intresset hos dem. Jag intervjuade eller hade kontakt med flera potentiella kandidater. Det var ett smidigt komplement till vår egen rekryteringsprocess

Maria Gundersen
Controller Framework Team Manager
Bonava

Mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat

Jag är mycket nöjd med det engagemang som rekryterare Julia Wistrand visat i vårt samarbete. Hon har på ett föredömligt sätt lyckats skapa intresse för våra aktuella tjänster hos möjliga kandidater.

Patrik Myrberg
Rekryterande Chef
Frontbilar i Göteborg AB

Vi kom snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde kravprofilen och har anställt flera

Via TB-Group kom vi snabbt i kontakt med kandidater som uppfyllde vår önskade kravprofil. Vår rekryterare Julia Wistrand löste den första rekryteringen på några få veckor. Sedan dess har vi blivit en återkommande kund och rekryterat bland annat mekaniker, en verkstadschef och säljare.

Jesper Nydén
VD & Delägare
Nordlei

Otroligt proffsiga

Otroligt proffsiga på sitt jobb. Hittar lösningar och gör det lilla extra. Är en återkommande kund som redan från första start har vart helnöjd! Sofie har lagt ner hjärta och själ i varje rekrytering vilket har givit oss lysande resultat!

Erika Lundblad
HR-chef
direkt efter :