Tipsa en vän/kollega: Ni får båda 25% rabatt

Tipsa en vän, få 25% rabatt 

Nu lanserar vi vår kampanj – “Bjud in en vän”!

Så här fungerar det:

 • Rekommendera oss genom att dela denna länk med en vän
  • Dela med dig av din erfarenhet kring oss till dina affärskontakter och vänner. Om det företag du rekommenderar väljer att använda våra rekryteringstjänster, kommer både du och det nya företaget att få 25% rabatt på kommande faktura.
  • Det enda du behöver göra är att dela denna länk till den du tipsar
 • 25% rabatt till dig:
  • Få en rabatt på din nästa faktura när det företag du tipsat om oss startar ett samarbete med oss.
 • 25% rabatt till det företag du tipsade:
  • Den du tipsar kommer också att få samma fina rabatt som ett incitament för att prova våra rekryteringstjänster.
 • Tipsa flera – tjäna mera:
  • Varje ny kund som kommer via tips från dig ger dig 25% rabatt. Tipsar du tre kontakter och alla blir kunder hos oss så får du 25% rabatt per månad i tre månader.

 

Om oss

Vi på TB-Group erbjuder en effektiv och flexibel rekryteringsmetod för att säkerställa högsta kvalitet på våra uppdrag. Våra rekryterare är uppdelade i team baserat på branschkunskap och genomgår löpande fortbildning i sina respektive affärsområden. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas. Enligt en kundundersökning från februari 2023 uppskattar våra kunder att kontaktpersonerna på TB-Group löpande uppdaterar om processer samt levererar resultat inom förväntade tidsramar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering.