Har du slösat tid på ointresserade kandidater?

rekrytering intervju

Har du slösat tid på intervjuer med kandidater som verkar helt ointresserade?

På TB-Group är vårt primära mål är att se till att ni får de allra bästa kandidaterna som matchar era behov och företagskultur. Därför kan vi med gott samvete säga att vi aldrig garanterar intervjuer.

Många rekryteringsföretag mäter sin framgång genom antalet intervjuer de bokar. De kan pressa igenom kandidater för att uppnå detta mål. Vi är övertygade om att det inte är det bästa sättet att skapa värde.

Vår strategi – inga intervjugarantier

Vårt tillvägagångssätt för att få riktigt nöjda kunder är att kandidaterna som når era intervjuer ska vara av högsta kvalitet och intresserade av att träffa er. Därför lägger vi större vikt vid kvalitet snarare än kvantitet. Läs mer om hur vi jobbar här

Tre skäl till varför vår strategi fungerar:

  1. Kandidatkvalitet: Genom att noga granska och utvärdera varje kandidat säkerställer vi att de har rätt kompetens och erfarenhet för rollen i fråga. Detta minimerar risken för ”slöseriintervjuer” och sparar er värdefulla tid.
  2. Matcha er företagskultur: Vi vill förstå er företagskultur och säkerställa att kandidaterna vi presenterar inte bara är kompetenta, utan också passar in i er arbetsmiljö och värderingar. Detta ökar chansen att ni kommer att anställa någon som trivs och blomstrar hos er på lång sikt.
  3. Transparens: Många kandidater som är duktiga har det oftast bra där de jobbar idag och söker därmed sällan jobb själva. När vi vet att en kandidat trivs bra på sitt jobb – men ändå är nyfiken och vill gå på en intervju – så meddelar vi er detta innan en eventuell intervju. Vi informerar er även om vad som skulle kunna få kandidaten att överväga ett jobbyte. Då kan ni besluta om ni vill träffa kandidaten ändå och även förbereda er på bästa sätt inför intervjun.

Din nöjdhet – vårt mål

Vårt mål är att skapa framgångsrika partnerskap med våra kunder. Därför mäter vi vår framgång genom nöjda leenden, ratings och den positiva påverkan våra rekryteringar har på kundernas organisationer. Och om våra kunder inte skulle vara nöjda med oss, kan de omgående avbryta samarbetet med oss – med bara ett klick (bokstavligt talat).

Vi hoppas att ni vill ge oss förtroendet att arbeta tillsammans med er för att hitta de allra bästa talangerna till ert företag.

rekrytering intervju