Headhunting för små och stora företag

headhunting rekrytering

En headhunting-modell för både stor och liten

Inom dagens konkurrenskraftiga affärsvärld är förmågan att rekrytera och behålla rätt talanger avgörande för företagens framgång. Oavsett om det handlar om småföretagare inom hantverk eller stora koncerner som ständigt expanderar, är behovet av kompetent personal ständigt närvarande. Vi på TB-Group har på kort tid blivit en ledande aktör inom headhunting genom vår innovativa, prisvärda och flexibla rekryteringsmodell.

Vi har etablerat oss som en pålitlig partner för företag som söker efter de bästa talangerna för att driva sin tillväxt och framgång. Vad som gör TB-Group unikt är vår väldigt enkla men samtidigt mångsidiga approach som passar såväl småföretagare inom exempelvis hantverk, som till stora koncerner med olika affärsområden och geografisk spridning.

Headhunting i en prisvärd och flexibel modell

En av de viktigaste aspekterna av vårt erbjudande är vår prisvärda och flexibla headhunting-modell. Vi har introducerat konceptet ”Recruitment as a Service”, vilket innebär att företag kan använda våra tjänster enligt sina specifika behov och önskemål i ett månadsabonnemang. Denna flexibilitet gör det möjligt för våra kunder att anpassa rekryteringsprocessen efter sina ekonomiska och operationella förutsättningar.

Med TB-Groups modell kan företag dra nytta av vår headhunting-expertis utan att vara bundna av långa avtal. Man kan starta och pausa rekryteringsprocessen när som helst utan att behöva oroa sig för bindningstider eller uppsägningskostnader. Detta ger en oslagbar frihet och anpassning för företag som vill ha en agil rekryteringsstrategi.

Målgruppsanpassad headhunting

Oavsett om du är en småföretagare inom snickeri som söker efter specialiserad kompetens för att fylla ett brådskande engångsbehov,eller om du jobbar för en stor konsultkoncern som löpande behöver fylla på med kollegor över olika avdelningar och platser, har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att identifiera och attrahera rätt talanger till dig.

Recruitment as a Service – RaaS

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi sätt och vis har förändrat spelreglerna inom headhunting och rekrytering genom vår ”Recruitment as a Service”-modell. Att erbjuda en prisvärd, flexibel och målgruppsanpassad headhunting har gjort oss till en pålitlig partner för företag av alla storlekar och inom olika branscher.

Oavsett om du är en småföretagare som vill hitta den perfekta hantverkaren eller en stor koncern som behöver fylla på med talangfulla kollegor, kan vi på TB-Group hjälpa dig att hitta de rätta personerna för jobbet – med full flexibilitet och transparens. Med TB-Group blir rekrytering smidigt, flexibelt och effektivt – precis som det borde vara.

Våga testa oss – kostnadsfritt

Våga testa oss! Vi bjuder dig på en kostnadsfri kandidatlista utan att du behöver committa till något. Klicka här för att beställa din kostnadsfria kandidatlista nu.

Headhunting rekrytering