Kika på kandidater – gratis kandidatlista

mall för en bra rekryteringsprocess

Gratis kandidatlista – beställ nu

  • Listan är helt gratis, vi vill ge dig trygghet i att vi kan våra grejer och bjuder därför på detta.
  • Du binder inte upp dig på någonting när du beställer din kostnadsfria kandidatlista.

 

Låt oss visa vad vi går för

Vi tror på transparenta och smidiga affärsupplägg. Det ska kännas smooth och faktiskt till och med riktigt trevligt att jobba med oss. Så om du funderar på en kommande rekrytering, varför inte passa på och få en helt gratis kandidatlista från oss? Vi får chansen att visa vad vi går för. Du får chansen att helt kostnadsfritt få en kandidatlista.

Om oss

Vi på TB-Group erbjuder en effektiv och flexibel rekryteringsmetod för att säkerställa högsta kvalitet på våra uppdrag. Våra rekryterare är uppdelade i team baserat på branschkunskap och genomgår löpande fortbildning i sina respektive affärsområden. Detta säkerställer att de alltid är uppdaterade på vad som händer i branschen och vilka kompetenser som efterfrågas. Enligt en kundundersökning från februari 2023 uppskattar våra kunder att kontaktpersonerna på TB-Group löpande uppdaterar om processer samt levererar resultat inom förväntade tidsramar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din rekrytering. 

gratis kandidatlista rekrytering headhunting